Yazdığı ve oynadığı filmlerle dünyada gündemden düşmeyen Mel Gibson'ın 4 Temmuz'da vizyona girecek olan filmi başına bela oldu.

Çocuk kaçakçılarını anlatan ve bu konuda büyük bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan Mel Gibson'ın tutuklandığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

"Sound of Freedom" yani 'Özgürlüğün Sesi' isimli filmde Ukrayna'da yaşanan savaş ve çocuk kaçakçılığı konusunu vizyona aktaran Mel Gibson, geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadan yayımladığı bir video ile konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Filistin'e destek gösterisine katılan ABD Başkan adayı Stein gözaltına alındı Filistin'e destek gösterisine katılan ABD Başkan adayı Stein gözaltına alındı

'BU SUÇU ORTADAN KALDIRMANIN İLK ADIMI FARKINDALIKTIR'

Gibson yaptığı konuşmada, "Günümüz dünyasının en rahatsız edici sorunlarından biri insan kaçakçılığıdır. Özellikle de çocuk kaçakçılığıdır. Geleceğimiz çocuklarımızdır. Şimdi, bu suçu ortadan kaldırmanın ilk adımı farkındalıktır. Gidin 'Özgürlüğün Sesi'ni izleyin." şeklinde bir çağrıda bulundu.

TUTUKLANDI İDDİASI

Mel Gibson'un bu açıklamalarının ardından sosyal medyada yayılan 'tutuklandı' yönündeki iddalar ise gündeme bomba gibi düştü.