Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ergin Ataman'a geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ergin Ataman'a geçmiş olsun telefonu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 3. maçında evinde Bayern Münih'i konuk edecek.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor. 

İşte öne çıkan açıklamalar:

"Grup için önemli bir maç. Seyircimizin avantajını kullanacağız. Amacımız iyi futbol. Kazanırsak bizim için muhteşem bir şey, rakibimizin ne kadar güçlü olduğunun farkındayız. Uzun yıllardır gruplarda kaybetmeyen bir takım. Bunlar bizim için motivasyon. Çok kaliteli, yetenekli ve tecrübeli bir takıma sahibiz. İnşallah yarın bizim için unutulmaz bir gece olur.

Galatasaray hak ettiği yerde. Ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı şekilde devam ediyor. Birazdan idmana çıkacağız ve Mauro Icardi için son kararımızı vereceğiz.

"Yeni oyuncuların takıma katkısı var"

Gelen oyuncular takıma destek veriyor. Zaha'nın Manchester ve Ankaragücü maçında yaptıkları. Tete'nin yaptıkları. Kaan'ın yaptıkları. Sadece Ndombele üzerinden gitmeyin. Onu da oynattık ayrıca. Bize %50 ile geldi. Yenilerin takıma katkısı var.

Abdülkerim Bardakçı sol bek oynamaktan mutlu değil ama oynadığında da çok iyi işler yaptı. Asıl yeri stoper, orada kendini daha mutlu hissediyor. Bizim için alternatif.

"Nelsson zamanı geldiğinde oynayacak"

Victor Nelsson ile dün konuştuk. Oynamadığı için mutsuz. Onun bölgesinde oynayan ve formda oyuncu var. Zamanı geldiğinde oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Bizim en önemli isimlerimizden biri Victor. Oynamadığı için üzüntü yaşıyor ama çalışmasına devam ediyor. Birçok oyuncu kötü olduğu için oynamıyor gibi bir durum yok. Yerlerine oynayanlar iyi performans veriyor ve kazanıyoruz. Empati yaptığımda, oynamamak üzücü."