Cinayete kurban giden Diyarbakırlı Ramazan Hoca adıyla bilinen Ramazan Pişkin meğer öldürülmeden önce sosyal medyada aldığı tehditleri açıklamış. 

"İŞ YERİME GELİYORLAR"

Pişkin yayınladığı videoda iş yerinin basıldığını ve tehditler aldığını şu sözlerle ifade ediyor:

Suç örgütlerine yönelik "Mahzen-36" operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı Suç örgütlerine yönelik "Mahzen-36" operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı

"Benim üzerimde yoğun bir kampanya var malesef. İsmi önemli değil ben cahil, kendini bilmeyen, edepten, terbiyeden ahlaktan yoksun insanlarla hiçbir ilişkim olamaz ne dünyada ne ahirette. Ben tüm tarikatlar sapıktır dememişim hurafeler var malesef rant kapısına dönüştü muhakkak hepsi değil. Bazı iyi hoca ve şeyhlerimiz var. Ben bu yola yüce Allah'la geldim hiç kimseden korkum yok. Malesef benim dükkanıma kendini bilmez insanlar geliyor cahiller Allah onları hidayet etsin. Bu konuyu kapatalım sükunetle konuşalım diyoruz. Malesef gelip burada bizi rahatsız ediyorlar. Allahtan korkun iki elim yakanıza yapışacak. Sizi Allah'a havale ediyoruz."

HURAFE AÇIKLAMASI BAZI ÇEVRELERİ RAHATSIZ ETMİŞTİ

Daha önce yayınladığı videolarda bazı tarikatlarda hurafeler olduğunu ve bu tarikatların insanları uyuttuğunu açıklayan Pişkin'in videoları bazı çevreleri rahatsız etmişti. Öyle ki İsmailağa Cemaati'nden Hüseyin Çevik yayınladığı sosyal medya videosunda direkt Ramazan Pişkin'e yönelik cümleleriyle Pişkin'i hedef göstermişti.