Formula 1 yeniden İstanbul'a geliyor Formula 1 yeniden İstanbul'a geliyor

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta sahaya takviye yapmak için kollayı sıvayan ve birçok futbolcuyla temas kuran Galatasaray Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan için resmi teklifte bulundu.

Daha önce Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ve 7-8 milyon Euro civarında bir teklif götürdüğü futbolcunun transferi gerçekleşmemişti. Şampiyonlar Ligi standardında bir oyuncu isteyen Galatasaray, 8+3 kuralı nedeniyle de Salih Özcan'ı renklerine bağlamak istiyor.

Galatasaray'ın, Salih Özcan için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

25 yaşındaki Salih Özcan, ön libero mevkisinin yanı sıra orta saha ve 10 numara pozisyonlarında görev alabiliyor. Sağ ayağını kullanan Özcan'ın kulübü Dortmund ile kontratı 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.

1.83 boyundaki milli futbolcu, 2022 yılında 17 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşmıştı. Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Salih Özcan'ın güncel değeri şu anda ise 13 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Salih Özcan’dan Galatasaray açıklaması

Almanya Bundesliga ekiplerinden Dortmund forması giyen milli oyuncumuz Salih Özcan, Galatasaray’dan teklif aldığını açıkladı.

Sky Sport’a konuşan Özcan şu ifadeleri kullandı:

"Teklif geldi. Bunun için menajerime arama geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Ama dediğim gibi, şu anda burada tamamen memnunum ve şu anda Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım."