Galatasaray Rams Park'ta gövde gösterisi yaptı, Sivasspor'u 6 golle geçti! Galatasaray Rams Park'ta gövde gösterisi yaptı, Sivasspor'u 6 golle geçti!

Transferde adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Sergio Ramos'un, Meksika'nın CF America takımıyla görüştüğü ve yüksek taleplerde bulunduğu iddia edildi.

İspanya'nın Marca Gazetesi'nin haberine göre; CF America Başkanı Santiago Banos, Ramos'un kardeşi olan Rene Ramos ile görüştüğünü belirterek, "Açıkçası Sergio'nun maaş parametrelerinin Meksika'da ödenebileceklerle hiçbir ilgisi yok." dedi.

37 yaşındaki defans oyuncusunun net 7 milyon euro maaş talep ettiği, bu rakamın vergilerler 10 milyon euroyu bulduğu belirtildi.
Ayrıca yıldız futbolcunun Meksika'nın seçkin bir bölgesinde lüks bir malikane ve lüks bir otomobil istediği de öne sürüldü.
Bu taleplerin ardından CF America'nın görüşmelerden çekildiği öğrenildi.

EL MUNDO'YA GÖRE ARABİSTAN'I İSTEMİYOR

El Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Beşiktaş ve Galatasaray, Sergio Ramos transferi için yarışıyor. Sergio Ramos, Türk kulüplerinden 7.5 milyon euro yıllık ücret talep ediyor. Sergio Ramos, ailevi nedenlerden dolayı Suudi Arabistan'a sıcak bakmıyor.

Habertürk