Hilafetin lağvedilmesiyle başsız kalan ve organize olamayan İslam ülkelerinde, İsrail'e karşı net bir tavır alan Müslüman liderlerin emperyalist güçlerce çeşitli yollarla devridliğine dikkat çeken Yılmaz, "İnsanlığın başdüşmanı Siyonist İsrail, 14 milyon nüfusuyla 6 milyarlık tüm insanlığı nasıl köle edebilmiştir?" diye sordu.

Dilipak, Ali Erbaş'a sahip çıktı! Dilipak, Ali Erbaş'a sahip çıktı!

Boykot ahlakına da değinen Yılmaz, "Emperyalistlerin ürettiği Vakko, Coca Cola, McDonald's vs. mallara ve mağazaları boykot etmeliyiz. Kendimiz üretip kendimiz tüketmeliyiz. İsrafın her çeşidinden kaçmalıyız. Made in İsrail patentli partileri ve dev mağazaları boykot etmeliyiz! Çünkü bunların eliyle yeniden işgal edilmek istendiğimizi unutmayalım." dedi.

  • Yılmaz, 10 yıl önce, bugün Kassam'ın kahraman mücahidelerinin Siyonistlerin başına çökerttiği Demir Kubbe için şu ifadeleri kullanmıştı:
    "Ve Allah’ın izniyle İsrail, çok yakında kendisini destekleyenlerle beraber vallahi tarihten silinecektir! İsrail’in Demir Kubbesi mutlaka çökecek inşallah!"

Filistin direnişinin Mekke ve Medine'yle beraber Türkiye'yi de koruduğunu belirten Yılmaz, "Hepimiz tam yüz yıldır Siyonizmin esir kampında yaşamaktayız. Bu esir kamplarından Gazze’deki mücahid kardeşlerimizin şanlı direnişini, bütün gücümüzle desteklemeliyiz." dedi.

Vallahi İsrail çok yakında tarihten silinecek! Makale: Vallahi İsrail çok yakında tarihten silinecek!