Osmanlı Cihan Devleti'nin yıkıldığı, halifeliğin kaldırıldığı ve devrimlerle İslam medeniyetinin devrildiği günlerden bugüne Filistin'de hep zulüm olduğuna vurgu yapan Yılmaz, Kudüs davasına sahip çıkan iktidarların cunta ve operasyonlarla yıkıldığı ya da yıkılmaya çalışıldığını belirtti:

Anadolu'muzda ise hangi iktidar Mescid-i Aksa’ya sahip çıktıysa 27 Mayıs Darbesi var!
12 Eylül Darbesi var!
28 Şubat Darbesi var!
17-25 Aralık Operasyonları ve tabii ki 15 Temmuz Darbesi var!
Zindan var! Sürgün var! İdam var!

Boykotun sonuç veren bir mücadele olduğunu kaydeden Yılmaz, Coca Cola, Vakko ve McDonalds gibi Siyonizm'e hizmet eden markaların ürünlerini tükettikçe tükenenin İsrail değil, biz olacağına dikkat çekti.

Yılmaz, İHH Vakfı'nın İncirlik Üssü'ne giden Filistin İçin Özgürlük Konvoyu için "İncirlik ve Kürecik üsleri başta olmak üzere içimize konuşlanmış şer merkezlerinin tasfiyesi özgür Aksa'ya giden yolda önemli bir aşamadır. İHH'nın konvoy çalışması bu minvalde çok mühimdir" diyerek diğer STK'leri de bu tür eylemler düzenlemeye çağırdı.

Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti

Allah'ım! İzzettin el Kassam'ın evlatlarına yardım eyle... Makale: Allah'ım! İzzettin el Kassam'ın evlatlarına yardım eyle...