Kiralık evlerde yeni dönem: Ev sahipleri abarttı Kiralık evlerde yeni dönem: Ev sahipleri abarttı

Milli Görüş hareketinin etkili isimlerinden, 20. Dönem Rize Milletvekili ve Rize eski belediye başkanlarından ilahiyatçı-hatip Şevki Yılmaz, Ürgüp'te düzenlenen Sucuzade Camii ve Külliyesinin temel atma törenine katıldı.

Temel atma töreni öncesinde Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ü makamında ziyaret eden Şevki Yılmaz, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Şevki Yılmaz'ın Ürgüp ziyaretine AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İlçe Başkanı Doğan Derin eşlik etti.

Aralarında Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Süleyman Özgün,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Derin ve Vatandaşlarında katıldığı temel atma töreninde dualar edildi.

Temel Atma törenine ilişkin olarak bir açıklama yapan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk;

“Hayırseverimiz Fevzi Yıldız ile Belediyemizin katkılarıyla yapımına başlanan Sucuzade Camii ve Külliyesinin temel atma törenini 20. dönem Rize Milletvekilimiz Şevki Yılmaz beyefendi ve İl Protokolü üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.

Allah hayır sahiplerinin sayısını artırsın, camiilerimizin dolup taşmasını nasip eylesin” dedi.