Taklitçilik hastalğının nesillerin ifsadına sebep olduğunu belirten Yılmaz, "Gençliğimizin, manasını bilmeden dinlediği yabancı pop müziklerinden, giydikleri tişörtlerde yazılı yabancı isimlere, yabancı isimli mağazalara ve markalara kadar zihinlerini işgal zilleti her sahada bütün gücüyle tasallutuna devam ediyorlar" dedi

Gazze halkının, Filistinin direnişinin tüm Müslümanlar için bir ders niteliğinde olduğunu söyleyen Yılmaz, "Zilletten kurtuluşun tek yolu başta Filistin'li mağdur ve mazlum kahramanlarımızın ve dünyadaki diğer tüm Mazlumların yanında yer alacak İzzetli, haysiyetli ve Şerefli duruşa dönebilmektir!" ifadelerini kullandı.

Hamas'tan 'BM'nin Filistin kararı' sonrası ilk açıklama Hamas'tan 'BM'nin Filistin kararı' sonrası ilk açıklama

Kudüs'ün İngilizler tarafından işgalinin sene-i devriyesine de yazısında yer veren Yılmaz, yazısını şu ifadelerle noktaladı:

9 Aralık Cumartesi. 106 yıl önce 9 Aralık 1917’de Kudüs’ümüz içimizdeki Zillet taraftarı satılmış alçaklar tarafından düşürtüldü!
İşgalin sene-i devriyesinde Mescid-i Aksa’nın izzeti ve özgürlüğü için kan veren, can veren ve bir asırı aşan süredir cihad eden Filistin’li kardeşlerimize, Kassam’ın yiğit evlatlarına aşk olsun, helal olsun!
Selam Olsun!
Selam Olsun!
Selam Olsun!
Amiin Amiin Amiin!

Zilleti ancak İzzet yener! Makale: Zilleti ancak İzzet yener!