Şevki Yılmaz, "Her yılımız mahkum, mahzun ve mazlum olmasın!" makalesinde, yılbaşı tatili ve kutlamaları için önemli tespitlerde bulundu.

'Ne zaman aslımıza rücu edeceğiz' diye soran Yılmaz, miladi yılbaşının ülkemizde resmi tatil olması sorunsalına da değindi:

O kafirler topluluğu Bizim 1 Muharrem Hicri Yılımızı ve haftalık bayramımız Cuma günümüzü kutlamazken ve resmi tatil yapmazken , bizim mübarek gecelerimizi ve bizim dini bayramlarımızı anmazken ve resmi tatil yapmazken, Bize bile yasakladıkları  tek ve rakibsiz medeni İslam Hukukunu uygulamazlarken Bize ne oldu ki onların kuyruğuna kertenkele gibi takılan ve onları maymunlar gibi taklid eden taklitperest, Modaperest,Şehvetperest, Eğlenceperest, piyangokumarperest, ve tam bir putperest nesil yetiştirmeye ve ülke olmaya hala devam ediyoruz!

Aslına dönen ve köklerine tutunan nesiller yetiştirmek için mümtaz şahsiyetlerin rehberliğine vurgu yapan Yılmaz, "Bizim neslimize unutturduğumuz Mevlana, Ahi Evren ve Nasreddin Hocalarımızı, Taptuk ve Yunus Emrelerimizi Hristiyan Haçlılar sevmezken Haçlıların NoelPapa’larını Baba diye nesillerimize  sevdirmeye hala devam ediyoruz!" ifadelerini kullandı.

Bakan Özdemir'den 'erken yaşta evlilik' konusuna ilişkin açıklama! Bakan Özdemir'den 'erken yaşta evlilik' konusuna ilişkin açıklama!

Her yılımız mahkum, mahzun ve mazlum olmasın! Makale: Her yılımız mahkum, mahzun ve mazlum olmasın!