Daha önce üç kez lenf kanserini yenen, üç hafta önce de yoğun bakıma alınan Özkan Uğur'dan acı haber geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybettiğini duyurdu. 

Sevilen müzisyen ve oyuncunun vefatı, sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Acı haberin ardından  siyasilerden başsağlığı mesajları yağıdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından hayatını kaybeden ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur ile ilgili yaptığı paylaşımda, ''Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum'' ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN MESAJ 

Değerli sanatçı, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur’un vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. #ÖzkanUğur’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum.

BAKAN YERLİKAYA: MEKANI CENNET OLSUN

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Yerlikaya, "Türk Müziği'nin unutulmaz gruplarından MFÖ'nün solisti, canlandırdığı karakterlerle hafızalarımıza kazınan kıymetli sanatçımız Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun." dedi.

BAKAN ERSOY'UN MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da başsağlığı mesajında, "Derin bir hüzün içindeyiz. Sadece notalarda değil, ruhlarımızda da derin izler bırakan Özkan Uğur’u kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN

"Değerli sanatçımız Özkan Uğur’un vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun"

MANSUR YAVAŞ

Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik, çok üzgünüz. Türk müziğine ve sinemasına katkıları unutulmayacak. Ruhu şad olsun.

EKREM İMAMOĞLU

Sanatçı Özkan Uğur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet; yakınları, sevenleri ve sanatçı dostlarına başsağlığı diliyorum.

Troya Müzesi'nin dijital dergisi "Troy Museum Journal" yayın hayatına başladı Troya Müzesi'nin dijital dergisi "Troy Museum Journal" yayın hayatına başladı