Lazer epilasyon uygulamaları 30 yılı aşkın süredir, insanların genel bir sorunu olan istenmeyen kıl ve tüylere kalıcı çözümler sunmaktadır. Son dönemin en popüler ve acısız Lazer Epilasyon tedavisi olarak kabul edilen Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da tercih edilmektedir. Buz Lazer cihazları tüm Türkiye geneli ve 80’den fazla ülkede kullanılmaktadır.
 
Buz Lazer Epilasyon

Buz Lazer, lazer epilasyon uygulamaları arasında en acısız, en etkili ve en son teknolojiye sahip olanıdır. Alexandrite, Diyot, Nd:YAG lazer dalga boylarını tek bir sistemde birleştirmiştir. Buz Lazer cihazları 3 dalga boylu lazer teknolojisiyle çalışmaktadır. Buz Lazer ile masaj konforunda uygulama yaptırmanız mümkündür.

Buz Lazer, Soprano Ice ütüleme epilasyonun mucidi Alma Lasers firması tarafından uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilmişti. Ülkemizde Buz Lazer adı altında lanse edilmiş ve Buz Lazer isminin marka tescili yapılmıştır. 

Buz Lazer epilasyon kullandığı kademeli ısıtma metodu ile kıl köklerini her seans ile birlikte etkili bir şekilde tahrip ederken çevredeki cildin zarar görmesini önlemektedir. Tedavi başlığının uygulama alanında ütü yapar gibi sürekli hareket ettirildiği bu patentli in-Motion tekniğinde kıl kökü kademeli olarak ısıtılır ve oluşabilecek yan etkiler önlenmiş olunur. Kademeli ısıtma yöntemi uygulamaların daha yüksek enerji seviyesinde kullanılmasına olanak tanıdığından özellikle ince ve açık renkli istenmeyen kıllarda istenilen etkiler alınır. 

Tüm Buz Lazer kliniğimiz için web sitemizi ziyaret edip yaşadığınız şehri seçerek kliniğin iletişim bilgilerine ulaşabilir detaylı bilgi ve lazer epilasyon fiyatı alabilirsiniz.
Buz Lazer işlemleri esnasında cilt yüzeyini uzun süre etkili biçimde serinleten ICE Teknolojisine sahiptir. Buz Lazer cihazının başlığındaki soğuk safir uç uygulama esnasında cildi serinletir ve ferahlatır. Safir uç cilt yüzeyi ile temas ettiğinde buz gibi soğuktur ve cildi -3 dereceye kadar soğutur. Bu kontak soğutma sistemi hasta konforunu arttırarak uygulamaları hiç olmadığı kadar konforlu bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır. Ayrıca cilt yüzeyinde oluşabilecek yanık ve leke oluşma riskini de ortadan kaldırır.

buz lazer cihazı
 
Buz Lazer Kaç seans Önerilir ?

Buz Lazer epilasyon seans sayısı kıl yapısı, rengi, yoğunluğu, cilt rengi ve işlem yapılacak bölge gibi faktörlere bağlıdır. Yani kişiden kişiye göre Buz Lazer epilasyon seans sayısı değişiklik gösterebilir.

Eğer kişinin hormonal olarak herhangi bir rahatsızlığı yok ise Buz Lazer epilasyon ile ortalama 6-8 seans içerisinde istenmeyen kıl ve tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkündür.

Buz Lazer Merkezlerine başvurduğunuz takdirde sizin için en uygun seans sayısı ve tedavi süreci belirlenecektir.

Buz Lazer Epilasyon Seans Fiyatı

Buz Lazer epilasyon seans ücretlerinin belirli bir fiyatı yoktur. Buz Lazer epilasyon işlemi yapılacak bölge sayısı, kişinin cilt yapısı, kıl yapısı, kıl yoğunluğu gibi faktörlere bağlıdır.

Gerçek Buz Lazer cihazları ile faaliyet gösteren, Buz lazer epilasyon merkezlerine https://www.buzlazer.com adresinden ulaşabilir ve seans ücretleri hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.