İsrail, zalim ve hunharlığını her geçen gün arttırarak devam ettiriyor. Sürekli Müslümanları katletmekten geri durmuyor. Daha önce de söylemiştik; İsrail insanlık için büyük bir tehdit, fitnedir vetehlikedir.

Filistinlileri önce Han Yunus'a oradan Refah’a gönderdi. Asıl amacı Filistinlileri, Filistin'den çıkarmak ve Arz-ı Mevud hedefine ulaşmaktı. Netanyahu baştan beridir bunun için mücadele ediyor.

İsrail'den adil bir barış beklemek veya toprak almadan savaşı bitirmesini istemek sadece cehalettir. Nitekim İsrail işgallerini ve katliamlarını sapkın dini inanışına bağlıyor. Yani israillilerin sapkın dini, Müslümanlar başta olmak üzere, hedeflerine ulaşmaları için insanları katletmesini caiz görüyor. Yanlış anlaşılmasın, bunu isteyen Tevrat değil sapkınların yazmış olduğu Talmut referanslı inançtır, yani batıl inanç.

Dünyada üniversiteler ayaklanmış, halklar büyük kitleler şeklinde yürüyüşler ve protestolar yapıyor. İnsanlık vicdanı ayakta, lakin gel gör ki dünya devletlerinin birçok liderini siyonistler satın aldığı için veya devletlerin başına siyonistleri geçirdikleri için liderler Filistin’i savunmak yerine yine İsrail'i savunuyor. İşte Amerika, İngiltere, Fransa ve hatta bir zamanlar Yahudileri katleden Almanya... Yani halk ayrı çalıyor, yöneticiler ayrı çalıyor. Bakın bu, Siyonistler devletlerin başına nasıl da halklara rağmen kendi adamlarını geçirdiklerinin en güzel kanıtıdır. Halklara düşen bundan sonra seçimde siyonist olmayanlara oy vermek ve desteklemektir. Aksi halde bu ateş bir gün her ülkeye düşer.

Ve Refah...
Zulmün en fazla azdığı zamanda, zalimler yerle yeksan olur. 1 milyon 200 bin masum insanı evlerinden edip, güvenli bölge diye refah bölgesine göndereceksin, ardından orada katliam başlatacaksın... Bu senin için sözde son vuruştur, iyi biliyoruz. Ama başaramayacaksın ey katil İsrail, ey şeytan Netanyahu...

Amaç ilk aşamada 1 milyon 200 bin Filistinli kardeşimizi çöle sürmektir. Böylece güçten düşürüp rahatça bütün Filistin'i ele geçirmektir. Tabi bir de orada ahmak Mahmut Abbas var. İsrail uşağı Amerikan kuklası...

Han Yunus ve Gazze nasıl İsrail'e mezar olduysa, refah toplu mezar olacaktır. Refah saldırısı yani kara harekâtı elbette çok daha büyük katliamlara yol açacaktır. Lakin özgürlüğün ve bağımsızlığın bedeli de ucuz değildir. Filistinli kardeşlerimiz en büyük şeref olan şehadeti, ülkesini terk etmeyerek onurluca ayakta karşılamalıdır. Kassam tugayları elbette İsrail'e Refah’ı dar edecektir.

Diğer taraftan İsrail, Hamas’ı, kendi istedikleri doğrultuda bir ateşkes Antlaşması'na zorlamak için kara harekâtını sınırlı da olsa başlatarak avantaj elde etmeye çalışıyor. Bu amaçla algı yönetiyor. Hamas kesinlikle buna aldanmamalı. Şimdiye kadarki basiret ve feraset ile uyanık olduğu gibi yine uyanık olmalıdır.

Bir tarafta bütün dünya üniversitelerinde ayaklanan gençlik, bir tarafta dünya vicdan ehli olan halkların mitingleri, diğer tarafta esir çocuklarını isteyen İsrail'deki Yahudiler. Netanyahu’nun sonu yakındır. Zalimler sıkıştıklarında evvela birbirini yerler. Ve İsrail kabinesinin ve zalim yönetiminin birbirini yemesi yakındır.

Gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın andır. Diren Diren Filistin Zafer yakındır...

Adnan Kalkan
[email protected]
Twitter: @adnankalkan01
YouTube: Adnan Kalkan
instagram: adnankalkan01

Facebook: adnankalkan01