Dün (5 kasım 2022) Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda, "İnsanlığın İyiliği İçin Siyaseti Yeniden Düşünmek" başlıklı konuşma yaptı. Konuşmasında, “Hamdolsun o günden bugüne milletimizin bize olan inancını zedeleyecek, umudunu kıracak, milletimize mahcup olacak hiçbir bir iş yapmadık." diyen Erdoğan, “Son dönemde dünyanın pek çok farklı yerinde denenen, hepsi de o ülkelerin ve insanlarının felaketiyle sonuçlanan devrim görünümlü zehirleme faaliyetlerini Türkiye'ye de teşmil etmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz.” dedi.(bkz)

Tabii ki burada BOP ile başlayan, Arap Baharı, Turuncu Devrim ve Türkiye’de Gezi olaylarını kastettiği bir gerçek!

Erdoğan konuşmasında ilk akla gelen, dünya tarihinin en büyük (5 milyar 410 milyon insanı), “zehirleme faaliyeti” olan mRNA sıvıları ile insanları zehirleme projesinden ve özellikle de insanı robotlaştıracak sanayideki 4.0’dan bahsetmedi. Fakat Erdoğan 5 gün önce (31 Ekim 2022) İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı'nda, “insanı diğer varlıklardan ayıran ne kadar haslet ne kadar değer varsa küresel odakların da desteğiyle yok edilmeye çalışıldığını” (bkz) dile getirdi.

Küresel odaklar, hiç kuşkusuz terörün ve FETÖ’nün de arkasında olan güçler olduğuna göre, neden Erdoğan aynı kürselcilerin asıl zehirleme faaliyetinden bahsetmiyor? Yok edilmeye çalışılan İNSAN’ın yanında yer alması gerekmez mi?

Dünya’da elekten geçirilen küresel sapkınlar ve onların bir avuç seçilmiş elemanlarının dışında,  tüm insanların içinde olduğu vagonlar, yokuş aşağı geri dönüşü olmayan bir viraj girdi dolayısı ile bu virajda Türkiye’de var. Erdoğan’ın bahsetmesi gereken ama bahsetmediği devrim de insanı, ulus devletlerini yani özetle yaşamın her alanında büyük sıfırlamayı getirecek olan, “devrim görünümlü” 4.0 sanayi devrimidir.

Yeni savaş, İNSAN ve İNSAN karşıtları arsında devam ediyor!  

Ülkemizde ise büyük bir aymazlıkla, insanın olmadığı bir Türkiye’yi savunan siyasi hareket ise ne yazık ki 6’lı masanın baş aktörü olan CHP’dir.

Sayın CHP ve altı oku, 6’lı masa olarak yeniden dizayn edenler;

4.0 Deveti Aliye’nin kaçırdığını söylediğiniz 2.0 değil!

Değişim projeleri olan 4.0’da insan, en son İngiltere’de konuştuklarınızın hedefinde Erdoğan da yok, Türkiye var!

İş sonunda döndü dolaştı 1980 öncesinin, “Alo alo ararım bura Türkey Ankara, kim verecek çok paraya geldi!”

Neden CHP ile AKP asıl kırılma noktası olan, insanı yok edecek 4.0 ve plandemi ile hedeflenen mRNA sıvılarına karşı bir şey söylemiyor?

Son virajda İNSAN ve dolayısı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türklük, İslamiyet ve bilinen tüm değerler yok! Zaten bunu Erdoğan da, küresel odakların da desteğiyle yok edilmeye çalışıldığını” söylemedi mi?

Geriye ne kaldı?