Habervakti.com sitemiz bendenize bir köşe tahsis buyurarak yazılarımı siz değerli okurlarımız ile paylaşma imkanı lütuf buyurdular, teşekkür arz ediyorum .

Öncelikle kendimi tanıtmayı gerekli gördüm

Bendeniz Bayburt’un Pulur Gökçere beldesinden, Oğuz Irkı, Bayındır Boyu, Akkoyunlu oymağından  Türkmen Türk'ü Murat Bahadır Akkoyunlu

Tasavvufun Muhammet Bahaeddin El Buhari ( Nakşibend ) ekolünün, Halidi kolunun, Erzincani şubesine mensubum. 

Evet bir cemaate mensubum. Rufai, Kadiri, Sadi, Cerrahi, Halveti, Bektaşi, Uşşaki, Sühreverdi, Şazeli, Kübrevi, Çeşti birçok tasavvuf ekolü mensubu GARDAŞLAR ile hemdemim. Severim, sevilirim.

16 Yaşımdan 1977 yılından  beri siyasetin tam da içindeyim. Merhum Prof .Dr. Necmettin Erbakan, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte oldum.

Devlette hakkımdaki dosyamda şöyle yazar:” Şeriatçıdır, nakşidir, dönmez ve döndürülemez, vatanseverdir ” bu yüzden askerleğimi sakıncalı olarak ifa ettim.

Horasan Yoluna mensup bir cemaatiz, ASLA cemaatçi değiliz. Ne mensup olduğum cemaatin, ne de hemhal olduğum diğer mutasavvıf cemaatlerin, siyasiler ile PAZARLIK ettiklerine hiç tanık olmadım. Asla ” uzayan kol bizden olsun " demeyiz. Kim daha liyakatli ise o olsun isteriz. Adaletin hasretini çekeriz.

"Devletten alan derviş BOZULUR ” diye biliriz.

 Verdiğimiz destek karşılığında beklentimizin Adaletten başka birşey olmasını ŞİRK sayarız.   Vereceğimiz destekte 'cemaatimize temin edilecek menfaat ” gibi telakkileri İHANET, PİSLİK BİLİRİZ. Vereceğimiz desteğin ” bizden ” milletvekili adayı yapılması şartını İĞRENÇ buluruz.

 Şahsen çok iyi anlaştığım, kendilerini SOLCU  zanneden dostlarım vardır. Onları severim, onlar tarafından sevilirim. Kendilerini SAĞCI diye ifade eden BAZI tanıdıklarım vardır ki, onlardan ebediyyen muhafaza edilmeyi dilerim. Ne onları severim, ne de onlar beni severler.

 25 yıl savunduğum sağ, sol, alevi, sünni, laik, anti laik, Atatürk ÇÜ, Şeriat ÇI vb.  tanımlamaların gerçekte hiçbir kimliği tanımlamayan, çatıştırma argümanı olarak üretilmiş şablonlar olduğu şeklindeki fikrimizin özellikle 15 temmuz gecesi gerçekleşen KIYAM ile hakikat olarak tescillenmesinin mutluluğu içinde, artık her olaya 15 temmuz kıyamı zaviyesinden bakma imkanına kavuşturulanlardanım.

Ayakta ölmek isterim. Ehli zikir bendenizi teşyi buyursunlar dilerim. Hz.Muhammet Mustafa (sav) MİLLET ine mensup ve tafaftar olmak yegane kurtuluş umudum ve sebebimdir.  Muhammedi, mutasavvıf bir Türkmen Türk’ üyüm. Okurum, yazarım, konuşurum, dinlerim, susarım—BAĞIRIRIM.–dövüşürüm, barışırım, severim, sevilirim, nefret ederim, benden de nefret edenler bulunur.

Saygı ile arz ederim.