Bismillahirrahmanirrahıım

Bizleri; Yeryüzünün en üstün ve en şerefli varlığı insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu Dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin zerresinin bile hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan itibaren Ahiret ’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd ve Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Muharrem ayımızla 1448. Hicri yılımıza ve yılbaşımıza yine sessiz, yine garib, yine savaşlarla ve gözyaşlarıyla girdik!

Tam bir asırdır Hristiyan âleminin Noel'i haçlı yılbaşına kapılarını açan halkı Müslüman Ülkeler; kendi yılbaşlarına kapılarını kapamaya devam ediyorlar!

Bu yanlışlıklardan dönülmesi temennisiyle 1448.Yeni Hicri Yılımız Mübarek olsun!

Ayrıca; Ümmeti Muhammed’in 14 asırlık kanayan yarası Kerbela Kıyamının ve Şanlı Direnişinin Hicri 1387. ve Miladi 1346. Yıl dönümünde başta büyük Önder Hz. Hüseyin (r.a) Efendimiz olmak üzere tüm Şehid ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anarken, dünün ve günümüzün katil ve cani Yezitlerini, Domuz Hayvanında da aşağı mahluk Netanyahu ve diğer tüm zalimlerini de lanetle anıyoruz!

Tam 14 asırdır, Kerbela Faciasını Ümmeti Muhammediyenin bölünmesine ve parçalanmasına alet edenleri ve ettirenleri de Allah’ımıza havale ediyor, oyuna gelen cahil ve gafillerinde acilen ıslahlarını diliyoruz!

Geçen senelerdeki yazılarımızda uyardığımız gibi önemine binaen tekraren haykırıyoruz ki;

Günümüz İslam Coğrafyasında “Her günün Aşura ve her yerin Kerbela” olduğu bir zaman diliminde, emperyalistlerin ve içimizdeki uşaklarının insanlık dışı işgal ve katliamlarının adeta başlangıcı sayılan, Hicri 61 yılının 10 Muharrem Cuma gününde zalim ve mel’un Yezid’in eliyle iktidar hırsı uğruna gerçekleşen insanlık tarihinin en acı ve en unutulmaz (ismiyle müsemma) KERBELA Facia ve katliamının miladi 1387. yıldönümündeyiz.

Tam 14 asırdır, Ehl-i Beyti’n; Fatıma, Ali, Hasan, Hüseyin, Zeyneb vb. isimlerini evladlarına ve torunlarına vermekten şeref duyan ve Ehl-i Beyte her gün beş vakit namazında salat (saygı ve dua) getiren Müslümanları 1348 yıl evvelki Kerbela Faciası'nın sorumlusu olarak gösteren Siyonist-Emperyalist çevrelerin taşeronu malum batıni ve haşhaşi fitnesine karşı tüm Müslümanları Allah için birliğe, kardeşliğe, dayanışmaya ve bu fitne ateşini ‘’Ümmet ve Vahdet Suyu’’ ile söndürmeye davet ediyoruz!

İstanbul Merkezli Dünya’nın (Hilafet’in) yıkılışından yararlanarak Roma Merkezli Firavun İdaresi altında dün Japonya, Kore, Vietnam ve Avrupa’nın tüm şehir ve halkları Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarıyla Kerbala’yı çok acı şekilde yaşarken şimdi son yarım asırdır ABD, Çin, Rusya ve AB eşkıya emperyalit Devletleri Bosna Hersek, Kosova, Kırım, Keşmir, Arakan, Sudan gibi Müslüman Ülkelerin şehirlerini halklarıyla beraber Kerbela ’ya çevirdiler!

Bu asrın Yezit zihniyetli idarecileri ve molla kılıklı Bel'am Âlimleri yüzünden de başta Filistin olmak üzere Irak, Suriye, Lübnan Yemen ve Afrika Müslümanları ve şehirleri tam bir Kerbela’ya dönüştü!

İşgal, Katliam, Kan ve gözyaşıyla artık her yer Kerbela ve her gün Aşura oldu!

Tüm Mazlum Coğrafya Hüseyni ruha sahip Ebu Müslim Horasani, Sultan Alpaslan ve Selahaddin’i Eyyubi gibi Hüseyin’i direnişçileri bekliyor!

“Her yer Kerbela ve her gün Aşure!” (Muharrem Ayının 10. günü) eziyet ve zilletinden kurtulmak istiyorsak;

-Hepimiz birer leş olmadan Irk, Din, Mezheb, Tarikat, Parti ve şekil ayrımı yapmadan acilen birleşmeliyiz!

-Domuz eti yemekten, içki içmekten daha büyük günah olan Siyonit ve emperyalist ülkelerin mallarını alma haramını terk etmeliyiz!

Ekonomik boykota imanla ve ısrarla devam etmeliyiz!

-Siyonit Yahudi’nin Yahudi olmayan tüm İnsanlardan dolaylı yolla aldığı kölelik cizyesi (vergisi olan) Faiz belasından ve sanal kumar soygunundan acilen kurtulmalıyız!
-Bebek, çocuk, kadın ve ihtiyar ayırımı yapmadan kalleşçe katliama devam eden SiyonİT İtrail o mübarek ve mukaddes topraklardan silininceye kadar Filistin halkına ve kahraman Hüseyni Kassam Tugaylarına malımızla, filli, kalbi ve kavli duamızla gerekirse canımızla sahip çıkmalıyız!

Daim Filistin halkının yanında olan Diyanet Vakfı, Kızılay, Afad, IHH, Medeniyet Yardım Vakfı ve Verenel vb. güvenilir yardım kuruluşları eliyle bir damla suya ve bir dilim ekmeğe muhtaç mazlum Filistinli kardeşlerimize İmani, İnsani ve Vicdani desteklerimize devam etmeliyiz!

-İktidarımızın Vatanımızı, Namuslarımızı, Canlarımızı ve Mallarımızı korumak için olmazsa olmaz şart olan Silah temelli Savaş Sanayimizi güçlendirme çalışmalarına İktisadi ve Siyasi her türlü desteği vermeliyiz!

- Bugünkü İktidar göreve başlar başlamaz Siyonist İsrail’in Konya’daki alçak uçuş deneme sahasını kapattığı gibi NATO Üstlerinden İtrail’in yararlanması yasağına çekinmeden devam etmeliyiz!
-Bilhassa yazlık gezileri ve eğlenceleri nefsimize haram ederek Filistin’in Kerbelasını söndürene ve Kudüs’ü Şerif başkentli Filistin Devleti’nin İstiklaline kadar turistik gezi ve eğlenceleri terk etmeliyiz!

Başta İmamımız Hz. Hüseyin Efendimiz, Seyyide Zeyneb Annemiz olmak üzere Kerbela Şehid ve Gazileriyle beraber Kahramanlarımız 15 Temmuz Şehidlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve sıhhatle anıyoruz!
Vefat edenlerin Ruhları Şad olsun!
Mekânları Cennet olsun!
Allah’ımız hepimizi “Din-ü Devlet, Mülkü Millet” nimetinden ebedi mahrum etmesin!

Ve İslam’ın ve Mazlum İnsanlığın tek Kalesi Türkiye’mizi Siyonist İtrailin Azrail’i eylesin!
Ayasofya’mızın ve Şam’ın Fatihlerini Kudüs’ü Şerifinde Fatihleri eylesin!
Amiin.

Önümüzdeki Perşembe akşamı (25 Haziran) saat 20.30’da Akit Tv Canlı yayın “Kerbela Şehidlerimizi anma!” programında buluşmak üzere Allahımıza emanet olunuz!

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mukaddes Mescid-i Aksa'mızın, Filistin’imizin, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.
Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz
www.sevkiyilmaz.net
Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955