Yıllar önce bir Alman TV kanalına Türkiye ile alakalı röportaj veren Türk Bilimci Klaus Gunter, son zamanlarda yaşanan skandal olayların ardından tekrar gündeme geldi.

Türkiye'nin insanı ve yönetim biçimi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Gunter, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"Türklerin gerçek İslam ile bağları kopalı nerede ise iki asır geçmiştir"

Son İslami idarenin Osmanlı zamanında olduğunu aktaran Gunter, "Osmanlı yıkıldıktan sonra Yeni Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. Türkiye asla bir Türk ve İslam devleti olmadı. Evet, olmadı çünkü yeni devleti ve resmi ideolojiyi tesis edenler hep gizli Yahudiler ve gizli Ermeniler idi. Zaten Osmanlı’nın son dönemi de bir Türk İslam idaresi olarak tanımlanamaz. İyi kötü araştırmış herkes bilir ki bu dönemde de Osmanlı devlet adamlarının bir çoğu İngiliz işbirlikçisi gizli Ermeni ve Yahudilerdi. Osmanlının yıkılabilmiş olması, bir imkânsızın başarılmasıdır." dedi.

Türk ve Müslüman kimliğine bürünmüş gizli Ermeni ve Yahudilere dikkat!

Türkiye'nin, kendilerinden gözüken gizli Ermeniler ve Yahudilerin kurduğu korkunç tuzakların artık farkına varması gerektiğini söyleyen Gunter şöyle devam etti:

"O dönemde Türk ve Müslüman kimliğine bürünmüş gizli Ermeni ve Yahudiler, iktidarı ele geçirdikten sonra Türkleri nasıl yönlendirecekleri, yeniden dindar bir Osmanlının kurulmasının önüne nasıl geçebilecekleri konusunda da anlaşmazlık içinde oldular. Önce Türkleri Hristiyanlaştırmayı düşündüler. Kendi aralarında uzun uzun tartıştılar. Bunun uygulama esnasında başarısız olacağını öngörüp kısa sürede vazgeçtiler. Bu tartışmalar, pek çok saygın ismin hatıralarında yazılmış ve tarihe not düşülmüştür."

"Müslüman Türklerin nasıl dinsizleştiğini binlerce kanıtla anlatırım"

Kalus Gunter, "Ben ödüllü bir tarihçi olarak laiklik söylemleri altında Müslüman Türklerin nasıl dinsizleştirildiğini ve devlet kademeleri ile devletin uygulamalarından İslami esasların nasıl bir anda kaldırıldığını, o gün bu gün Türklerin dinini yaşamaktan nasıl korkup geri çekildiğini, en temel haklarını bile savunamaz bir hale getirildiğini size binlerce kanıt ile anlatabilecek kişiyim. Ama bu, bir televizyon kanalındaki bir haber programında, çok kısa süreli bir canlı yayında anlatılabilecek bir şey değil." dedi ve röportajını şu ifadelerle sonlandırdı:

"Son yıllarda Türklerin arasından değerli kalemlerin bu gerçekleri yazıp anlatmak cesaretini sergilediğini de görüyorum. Türkiye’de özellikle soysal medya ve bloglar üzerinden yayınlanan gerçekten çok kaliteli, büyük emek ürünü ve tarihi kanıtlara, vesikalara dayanan içerikler var. Gerçek Türkiye’yi ve gerçek Türkiye’nin neden bu halde olduğunu öğrenmek isteyen Almanlar, bu yayınları incelemeliler."

Çeviri: Birgül Yayman Erdener

Habervakti.com

Erdoğan'ın bedduası sonrası 3 İsrailli bakan kaza geçirdi! Erdoğan'ın bedduası sonrası 3 İsrailli bakan kaza geçirdi!