Bismillahirrahmanirrahıım


Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti'ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)'ın ilke ve inkılabı İslam'a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Hak ve Adalet İlkelerini uygulayan iktidarları yenecek ve yıkacak hiçbir güç yoktur!
Hak ve Adalet ilkelerinden ayrılanları da yıkılmaktan kurtaracak hiçbir güç yoktur!
Allah'ın değişmez ve değiştirilemez yasalarından olan Hak ve Adalet ilkesi ancak ehliyete, emanete ve meşverete önem veren kadrolarla gerçekleşir!

 

İktidarları uzun ömürlü kılan Hak ve Adaletin tecellisi adına acil eylem Planı için olmazsa olmaz tavsiyelerimiz;

-Tamamen sahasında ehil kişilerle oluşan Kollektif aklın istişaresi manasına gelen meşvereti uygulamalıyız!"..Onlar işlerini aralarında danışarak karara bağlarlar!..(Şura S. 38) " Ayet-i Kerime'si ve" İstişare eden aldanmaz" Hadis-i Şerif'i gereği Allahımızın emri ve Peygamber (s.a) Efendimizin tatbiki sünnetini mutlaka hayata geçirmeliyiz!
 

-Irk, Mezheb ve Parti ayırmadan ehil, emin ve sadık olan hasbi bürokratlar ve hasbi bakanlarla yola devam etmeliyiz! Etrafımızdaki ehliyetsiz, liyakatsiz ve sadakatsiz arabozucu hesabi dalkavukların şerrinden mutlaka kurtulmalıyız!
-Halkımızın devasa sorunlarını çözebilmek için Millet Meclisinin tatilini azaltıp devamlı çalışır hale getirmeliyiz! Hususun Menfaati yerine Umumun Menfaati olan yasaların çıkarılmasını sağlamalıyız!
- Devletlerin bekasının ilk şartı olan güçlü aile hedefimizi önleyecek Siyonizm'in ve taşeronu Feminizmin her oyunu bozmalıyız!
Öncelikle, Ahlakımızı dinamitleyen İstanbul Sözleşmesi derhal iptal etmeliyiz! Bu sözleşmeyi hazırlayarak İktidarımıza tuzak kuran o dönemde FETÖ hegemonyasının her kesimde

Hissedildiği Aileden Sorumlu Bakanlığımız olmak üzere ilgili ve bu işi kasten planlayan tüm bürokrat ve siyasetçi destekçilerini acilen AK Partiyle olan ilişiklerine son vermeliyiz! Ve bu işin sorumlularını bir an önce "Aileyi ve Devletin bekasına yönelik kasıtlı eylemlerinden dolayı" yargı önüne çıkarmalıyız! Güçlü Erkek ve Güçlü Kadın ancak Güçlü Aileyle gerçekleşir! "Güçlü Aile de Maddi ve Manevi Güçlü bir Devletle gerçekleşir!" gerçeğini asla unutmamalıyız!

-Süresiz Nafaka zulmüne acilen son vermeliyiz.

-Erken yaşta evlendiği için cezaevlerinde yatan eşlerine acilen af çıkarmalıyız!

-Cezaevlerinde haksız yere yatan Sivas davası mahkûmların, 28 Şubat mağdurların, Mustazafların, Fetözedelerin vs. tüm mazlumların affını acilen gerçekleştirmeliyiz!

-Milli Eğitim tamamen Millî ve ahlaki ilkeler üzerine inşa edilmelidir! Karma eğitim felaketine acilen son verilmelidir! Üniversiteler ehil, emin ve sadık Milli kadrolara teslim edilmelidir! -Öğretmenler rastgele değil, yüksek puanlarla, titizlikle ve seçerek alınmalıdır! Özetle, Din ve Vatan hainlerinin öğretmenlik mesleğinde yer almalarını önlemeliyiz!
 

- Irkçılık söylemlerinden ve övgülerinden mutlak kaçınmalıyız!

- Devletin bekası adına tedbiren getirilen KHK ile işten çıkarılıp Mahkemelerde beraat eden kardeşlerimizin mağduriyetini önlemek için acilen görevlerine iade etmeliyiz!
 

- EYT mağdurlarının sorunları dinlenmeli. Bürokratların suikastvari yanıltıcı sözlerine iltifat edilmemeli! Emekli kanunundan önceki müktesebatları çiğnenmemeli! Ve bu surette Hak ve Adalete uygun taleplerini acilen uygulamalıyız!
 

-Emekliler arasındaki maaş adaletsizliği zulmü ortadan kaldırılmalı! Ayrıca Memurlarımıza yıllar önce verilen 3600 ek gösterge sözümüzü yerine getirilmeliyiz!
 

-Çok mağdur edilen Fahri, Vekil, muallim, teknisyen, hemşire ve diğer görevlilere tüm sosyal haklarını hak ve adalet ölçülerince acilen vermeliyiz!
 

-Orman ve Tarım köylümüzün yüzünü güldürecek kontrollü adil teşvik, tohum, fidan, ilaçlama, Hayvancılık vb. sahalarda Milli programlar uygulanarak İthalatçı mafyanın belini mutlaka kırmalıyız. Milyonlarca üreticiyi ve tüketiciyi malum Mafya'ya asla feda etmemeliyiz!
 

-İktidarımıza her zaman destek veren STK'larımız sadece seçimde hatırlanmamalı! İlgilendikleri sahalarda görüşleri alınmalı. Ehil olan kadroları öncelikle değerlendirilmelidir!
 

- Halkı canından bezdiren Esnafımızı ve diğer iş adamlarımızı perişan eden Faiz belasından, tüketime dayalı İsraf felaketinden, adaletsiz vergi sisteminden acilen vaz geçmeliyiz! Üretime dayalı Milli bir Ekonomiyi yeniden hayata geçirmeliyiz!
 

-Özelleştirmeleri hususa değil, umuma yaygınlaştırarak Banka mafyasının belini kırmalıyız! İşsizliğin ve bereketsizliğin önüne faizsiz ve İsrafsız Milli bir Ekonomi Modeliyle geçmeliyiz!
 

Bu dostane tavsiyelerimiz ve yazamadığımız daha nicelerini acil eylem planıyla hayata geçirecek İktidarımızı, değil birParti,bin Parti kurulsa asla hiçbir güç yıkamaz!
Aksi halde geçmiş tüm İktidarlar gibi acı son,yanlışlarında ısrar eden ve yanlışlarını göremeyenlerindir! Allah(c.c), acı sondan korusun.

Hak ve Adalet ilkeleri doğrultusunda daim yar veyardımcımız olsun. Âmin
Hak ve Adaletin tecellisiyle Fethin sembolü Ayasofya'mızın açılması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.
Selam, sevgi ve duayla...

 

Şevki Yılmaz

Twitter:
@sevkiyilmaz

Facebook: @sevkiyilmaztr
@sevkiyilmaz1955