Twitter'ı satın alarak adını X'e çeviren Elon Musk, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'le yapacağı dövüşün X'te yayınlanacağını söyledi.

Musk, bütün yayın gelirlerinin gaziler için çalışan vakıflara bağışlanacağını yazdı.

X hesabından paylaşımlar yapan Musk, "Bütün gün ağırlık kaldırarak dövüşe hazırlanıyorum" dedi ve ekledi:

"Spor salonuna gidecek vaktim yok o yüzden işe ağırlık götürüyorum."

ZUCKERBERG'TEN MUSK'A YANIT

Musk'a yanıt veren Zuckerberg ise, dövüşün X'ten yayınlanması fikrine karşılık olarak, "Bunu daha güvenilir ve zaten vakıflara bağış yapılabilen bir platformdan yayınlamak daha iyi olmaz mı?" paylaşımında bulundu.

Zuckerberg ayrıca, dövüşe hazır olduğunu, tarih olarak 26 Ağustos'u önerdiğini fakat Musk'tan bir teyit alamadığını söyledi.

GERÇEKTEN KAVGA EDERLER Mİ?

İkili arasındaki dövüş ilk olarak, Haziran ayında Elon Musk'ın Zuckerberg ile "kafes dövüşüne hazır olduğunu" belirten mesajıyla gündeme geldi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun görüntüleri tepki çekti! Parçalanmış kadın cesetleri... Uraz Kaygılaroğlu'nun görüntüleri tepki çekti! Parçalanmış kadın cesetleri...

Zuckerberg daha sonra, Musk'ın tweetinin ekran görüntüsünü "Bana konum gönder" mesajıyla paylaştı.

Musk, bir kullanıcının "Bu dövüşün amacı ne?" sorusuna da "Bu medeni bir savaş formu. Erkekler savaşa bayılır" diye yanıt verdi.

39 yaşındaki Zuckerberg, Karma Dövüş Sanatları (MMA) eğitimi alıyor ve geçtiğimiz günlerde Jiu-Jitsu turnuvalarını kazandı.

İkilinin bir dövüşte kavga etme ihtimalinin zor olduğu düşünülüyor. İki tarafın da bu tarz açıklamalarla gündemde kalmaya çalıştığını ifade ediliyor. Bazıları da "eğer kavga ederlerse bu sürpriz olmaz" düşüncesinde.