Emeklilerin zamlı maaş farkları bugün hesaplara yatırılacak Emeklilerin zamlı maaş farkları bugün hesaplara yatırılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 28 Şubat Davası’nda yargılanan hasta ve ileri yaştaki tutuklu komutanlar Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Cevat Temel Özkaynak, Yıldırım Türker, Çetin Doğan, Aydan Erol ve Erol Özkasnak'ın cezaları kaldırıldı.

28 Şubat davası hükümlüsü eski general Çetin Doğan, İzmir 1 No'lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Şubat davasının bazı hükümlülerinin de aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını, sürekli hastalık ve kocama hali nedeniyle kaldırmasına ilişkin kararının Resmi Gazete'de yayımlanması sonrası, bu hükümlülerden eski general Çetin Doğan'ın İzmir 1 No'lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandı.

Tahliye edilerek cezaevinden çıkan Doğan'ı eşi Nilgün Doğan, akrabaları ve arkadaşları karşıladı.

Eşine ve dostlarına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten Çetin Doğan, kendisini karşılayanlarla kucaklaşarak cezaevi önünden ayrıldı.

"1 YIL BEKLETİLİYORDUK" AÇIKLAMASI...

Çetin Doğan tahliye edilirken kameraların karşısına geçti. Açıklamalarda bulunan Çetin, "Bizim için “Af”tan bahsediliyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Cumhurbaşkanı Anayasal görevi yerine getirmiştir. Bizim durumumuzda olanlar tahliye edildi, biz 1 yıldır bekletiliyorduk. Bu adaletsizlik ve hukuksuzlukların artık son bulmasını diliyorum." dedi.