Sultan 2. Abdülhamid'in dördüncü kuşaktan torunu ve Yeniden Refah Partisi Kurucusu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini açıkladı.

'ERDOĞAN'I DESTEKLEME KARARI ALDIK'

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmayıp cumhurbaşkanı adayı olarak genel başkan Fatih Erbakan'ı aday göstermesinin ardından Osmanoğlu, ''Değerli dostlar Hanedânı Âli Osman'ın kandan torunları olarak başta Hanedan Reisi Harun Abdülkerim Osmanoğlu, şahsım ve Osmanoğlu ailesi fertleri olarak; 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almış bulunmaktayız. Hayırlı olsun.'' açıklamasında bulundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN İSTİFA ETTİ

Osmanoğlu son olarak yaptığı açıklamada partisinden de istifa ettiğini, ''14 Mayıs 2023 seçimlerinde OSMANOĞLU ailesi olarak Cumhur ittifakını desteklemek üzere, Hanedan Reisi Harun Abdülkerim OSMANOĞLU efendinin müsadeleri ve Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan beyin bilgisi dahilinde Yeniden Refah Partisi görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım...'' açıklamalarıyla duyurdu.