Dünya Kupası'nın açılışı için davet edildiği Katar'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkent Doha'daki resepsiyonda Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah El-Sisi ile görüşmesi büyük bir yankıya neden oldu. Erdoğan'ın Sisi ile yaptığı görüşme hakkında açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Dr. Serdar Çam'ın ifadeleri sürpriz görüşme kadar dikkat çekti.

SERDAR ÇAM ihvan

ÇAM: İHVAN TERÖRİZE EDİLDİ

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çam, ''İhvan hareketi de maalesef DEAŞ ve bilumum terörist grupların sızmasıyla, parçalanmışlıklarıyla artık eski konumunda değil. Radikalize/terörize edilmiş bir imajı vardır. Patlatılan bombalar, öldürülen masum insanlarla halkın büyük bir kesimi nefret etmiş/ettirilmiş durumda.'' ifadelerini kullandı.

''İHVAN'A İFTİRA ATACAK KADAR DÜŞTÜNÜZ''

Çam'ın açıklamaları infiale neden olurken sosyal medya kullacıları, ''İhvan'ı da satıyoruz yani'', ''İhvana iftara atacak kadar düştünüz?'', ''Haklı çıkmak adına  İhvan ve deaşı biraraya getirmek,halkın nefret ettiğini söylemek ne kadar doğru? En hafif ifade ile maksad çok çok aşılmış!'' ifadelerini kullandı.