Edebiyat, sanat ve sinema gibi birçok dalda adından söz ettiren isimlerinden olan Eylem Tok, oğlunun karışmış olduğu bir kaza ile gündeme geldi. Olay yerine gelerek oğlunu alan anne Eylem Tok, gece 04.30 sıralarında oğluyla birlikte yurt dışına çıkarak Mısır'a kaçtı.

Tok, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı ve "Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Eylem Tok kimdir?

Eylem Tok, yazar, şair, senarist ve yönetmendir. Edebiyat dünyasında öne çıkan eserleri ve gazete köşe yazılarıyla tanınır. Eğitimini Türkiye'de tamamlamıştır ve yazın kariyerine genç yaşta başlamıştır. "Mihr", "Allah’ın Piyonları", "Noktalar" ve "Acı Şeker" gibi eserleri Türkiye'nin en çok satanlar listesinde yer aldı.
Ayrıca, "Dev ve Üç Cüceler" ve "Dev ile Üç Cüce" adlı çocuk kitapları İngiltere, ABD ve Kanada'da da yayımlandı.
2016 yılında soyut sanat filmi 'Sintiyatpera'yı yöneten ve senaryosunu yazan Tok, bu filmle Türkiye ve uluslararası birçok film festivalinde finale kaldı.

Bülent Cihantimur kimdir?

Kara para aklamaktan tutuklanan Nihal Candan tahliye edildi Kara para aklamaktan tutuklanan Nihal Candan tahliye edildi

Bülent Cihantimur, Türk estetik cerrah ve girişimci olarak bilinir. Estetik cerrahi alanında uzmanlaşmıştır ve uluslararası alanda tanınmış bir isimdir. Estetik cerrahiye yenilikçi yaklaşımlar getirmesi ve başarılı operasyonlarıyla tanınmıştır. Ayrıca, estetik cerrahi alanında birçok bilimsel makaleye imza atmış ve pek çok uluslararası kongrede konuşmacı olarak yer almıştır.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C ve annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Polisin çalışması sonucu, anne yazar Eylem Tok’un yaşı tutmadığı için ehliyeti olmayan oğlu T.C’yi de alarak gece 02.00’de havalimanına gittiği, oradan Mısır’a kaçtıkları belirlenmişti.

Ne olmuştu?

Kaza, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Davutpaşa Caddesi’nde meydana geldi. 3 ATV aracıyla ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş, motorlardan birinin arızalanması üzerine emniyet şeridinde durdu.
Evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada aynı yönde seyir halinde olan 17 yaşındaki T.C’nin yönetimindeki cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarparak sulama kanalına düştü.
Kazada Oğuz Murat Acı olay yerinde yaşamını yitirirken, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal, İbrahim Gümüş yaralandı.