Bülent Deniz, Gazze'ye gidilmemesinin sebebi olarak hükümeti işaret eden popülist söylemlere cevap verdi ve yeni bir perspektif ortaya koydu.

Aksa Halkaları grubu Kudüs’e ulaştı Aksa Halkaları grubu Kudüs’e ulaştı

''Ey Selahaddin! Kudüs esir! Sen halen burada konuşuyorsun! Ne zaman kılıç kuşanıp Kudüs'e gideceğiz?'' diyerek Selahaddin Eyyubi'ye çıkışan genci hatırlatan Deniz, "Afrin harekâtında ''Reis bizi Afrin'e götür'' diye slogan atan, haykıran ve kükreyen gençler; ''Reis bizi Gazze'ye götür'' diye her ilde her meydanda ses verecek mi ?" diye sordu.

Bir İtalyan gazetesinin AK Parti'nin birkaç puan kaybettiği 7 Haziran 2015 seçimlerinde attığı "Selahaddin Eyyubi durduruldu" manşetine dikkat çeken Deniz, Vatikan'ın -haç ittifakının- Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakışını hülasa eden bu manşetin Erdoğan'ın sorumluluklarının bir ifadesi olarak okunabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üstlendiği bu misyonun milletin de sorumluluklarını belirlediğini belirten Deniz, "Selahaddin ümmeti değil, tüm bir ümmet Selahaddin'i motive ediyordu" diyerek milletin idarecilere aksiyon alanı açmasının önemine dikkat çekti.

"...Bu toplum, bu ümmet; idarecileri ve yönetenleri Gazze'ye gitmediği için Gazze'ye gitmiyor değil.
Biz, Gazze'ye gitmediğimiz için gitmiyorlar, gidemiyorlar..."

Hazır mısınız? Gazze'ye Gidiyoruz... Makale: Hazır mısınız? Gazze'ye Gidiyoruz...