habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz, Devlet-i Aliyye'nin Arap Yarımadası'ndaki güçleriyle bağının kesilmesiyle sonuçlanan Gazze Muharebeleri ve Gazze'nin düşmesiyle başlayan, Kudüs ve en nihayetinde İstanbul'un düşmesiyle sonuçlanan tarihi süreci hatırlattı ve sordu: 'Ya bugün Gazze düşerse?'

Siyonizm'in Arz-ı Mev'ud rüyasına, motivasyonuna 1967 Arap-İsrail Savaşı sonrası İsrail Başkumandanı Golda'nın askerlerine ‘’Hayber’in ve Yesrib’in kokusunu alıyorum! Siz, almıyor musunuz?’’ demesi üzerinden değinen Deniz, tarihte olduğu gibi bugün de Gazze'nin düşmesi durumunda Kudüs, Medine, Mekke ve İstanbul'un tehlikede olacağını belirtti.

9 Aralık 1917'de Devlet-i Ali Osman'ın zevale uğramasıyla terkettiğimiz Gazze ve Kudüs-ü Şerif bugün 106 yıl sonra bir kez daha büyük bir kırılmayla/işgalle/saldırıyla/kuşatmayla karşı karşıya!
Küresel emperyalistler o gün planlarının ilk aşamasını gerçekleştirdiler ve 106 yıl sonra bir kez daha gelerek 2. aşama için harekete geçtiler!

Güçer Kafa yazdı: Bulamaç Güçer Kafa yazdı: Bulamaç

Deniz, yazısının son kısmında Hamas'ın ateşini yaktığı Filistin halkının haklı direnişini kriminalize etmeye çalışanlara seslendi. Adeta 'Tarihten ders almaz, bugünü görmez misiniz' dedi:

Onlar bu lakırdıları gafletten söylüyorlarsa tevbe kapısı açık, acil hatalarının farkına varıp, tevbe edip tevbelerini cinsiyle deklare ederler inşAllah!
Yok eğer kasten bu sözleri sarfediyorlarsa onları; bombalar altında bile ''Hayber, Hayber yâ Yehud, Ceyşü Muhammed sevfe ye’ûd!
Hayber’i hatırlayın ey Yahudiler, Hayber’i ! Muhammed’in (s.a.v.) ordusu dönecek geri!'' diye haykıran şehid adayı ve ALAY'ı Gazze'li çocuklara ve Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün Rabbi, Kahhar ve Müntakim olan KUDDÜS Cellecelaluha havale ediyoruz...

Gazze Düşerse... Makale: Gazze Düşerse...