Geçtiğimiz yıl yaşadığı şampiyonluğun ardından bu sezon beklentilerin altında kalan Burak Yılmaz taraftarların tepkisiyle karşılaşınca ayrılık fikrine sıcak bakmaya başladı.

Sezon başında kendisini ısrarla isteyen Nice Teknik Direktörü Christophe Galtier'e menajeri vasıtasıyla haber yollayan Burak Yılmaz'ın devre arasında gelecek cevaba göre hareket edeceği öğrenildi.

Öncelikli olarak kariyerine yurt dışında devam etmek isteyen milli futbolcu, Nice'den olumsuz yanıt alması durumunda İtalya'dan kendisini isteyen ekiplerle görüşecek. Golcü oyuncunun kulüp bulamaması durumunda son tercihi Türkiye'ye dönmek.

Arda aracı oldu Terim aradı

Burak Yılmaz'ın devre arasında ayrılmak için arayışta olduğunu öğrenen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, milli futbolcuyu bizzat arayarak ara transferde sarı-kırmızılı ekibe dönebileceğini belirtti.

EURO 2016'da yaşanan prim polemiklerinin ardından uzun bir süredir arası açık olan ikilinin Arda Turan'ın büyük uğraşları sonucunda bir görüşme gerçekleştirdiği ve buzları erittiği öğrenildi.

Terim'in forvet hattında sana ihtiyacımız var dediği, Burak Yılmaz'ın ise Türkiye'ye dönmek istemediğini ancak son kararını vermediğini belirterek görüşmeyi sonlandırdığı bildirildi.