Yerel seçim sürecinde 'adam kayırma', 'rüşvet', 'yolsuzluk' üzerinden hiçbir belge ve delile dayanmadan algı operasyonu yürütenlerin foyası bir bir dökülüyor.  CHP'li yeni başkan adayları eşe dosta ve akrabaya koltuk dağıtmaya başladı.

EŞİNİ MÜDÜR OLARAK ATADI

CHP'li Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkan vekili Hüseyin Coşkun'un eşi Filiz Coşkun, Kültür İşleri Müdürü olarak atandı.

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldı

Odunpazaro Turku Kurt Bayyurt

ODUNPAZARI BAŞKANININ KIZI, BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Bir diğer kıyak ise Eskişehir'de yaşandı. Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kızı Tutku Kurt Bayyurt, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

 ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN LİYAKAT ATAMASI...

Ataşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel Çekmeköy Belediyesi başkan yardımcısı olarak atandı.

ORTAĞINA YARDIMCILIK VERDİ

Muğla'da imar komisyon başkanıyken usulsüzlük yaptığı iddia edilen bir videolu ses kaydı ortaya çıkan ve hakkında rüşvet soruşturması başlatılan CHP'li Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, emlak şirketinde ortağı olan avukat Merve Fidem Barut'u, Menteşe Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirdi.

CHP'Lİ VEKİLİN YEĞENİNE İŞ KIYAĞI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Karabağlar Belediyesi'nde özel kalem müdürlüğü yapan CHP Malatya milletvekili Veli Ağababa'nın yeğeni Nermin Özgül'ü, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işe aldı. Tugay, Karşıyaka Belediyesi'ndeki eski kalem müdürü Gülçin Yörük'ü de yanına aldı.

Nermin Özgül Veli Ağababa