Dini değerlere yönelik çirkin ifadeleriyle bilinen CHP'li avukat Feyza Altun, yine haddini aştı. "Trans çocuklar vardır" diyerek pedofiliye davetiye çıkaran Feyza Altun'un skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Altun sosyal medya hesabından İslam dinine alçak bir hakarette bulunarak, "Şeriate s...yım" paylaşımında bulundu.

MİLLETİN SİNİR UÇLARINA DOKUNUYOR

Sosyal medya hesabından Farsça paylaştığı şiirin altına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına Avukat Feyza Altun, "Şeriate s...yım" diyerek karşılık verdi. Altun'un İslam dinini hedef alan alçak paylaşımına sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları...

"Feyza Altun isimli şahsın İslam dinine etmiş olduğu hakaret nedeniyle, bir grup avukat olarak suç duyurusunda bulunacağız. Metin aşağıdaki şekilde. Bireysel olarak bu metni kullanarak herkes suç duyurusunda bulunabilir."

"KUR'AN'A SÖVMEKTEN FARKI YOK"

"Şeriata sövmek ile Kur'an'a sövmek arasında hiçbir fark yoktur. Ki zaten ben Kur'an'a açıkça sövemeyenlerin bunu şeriat üzerinden yaptığı kanaatindeyim."

"TAMAM FİRAVUN BİLE SENİN KADAR KAFİR DEĞİL"

"Tamam bu ülkenin en kafiri sensin. Hatta Firavun bile senin kadar kafir değil."

Kudüs şehidi Saklanan için memleketinde gıyabi cenaze namazı kılındı Kudüs şehidi Saklanan için memleketinde gıyabi cenaze namazı kılındı

"HALKI KİN VE NEFRETE SÜRÜKLEMEDEN İŞLEM YAPILMALI"

"Halkın büyük bir kısmının benimsediği bir değere, sisteme bu kadar açık bir şekilde hakaret eden bu kadın hakkında halkı kin ve nefrete sürükleme maddesince işlem yapılması elzemdir."