Hamas'ın işgalci İsrail güçlerine karşı giriştiği çatışmalara ilişkin Cübbeli Ahmet Hoca'dan şoke eden bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye '1915 olayları' tepkisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye '1915 olayları' tepkisi

Cübbeli Ahmet, Hamas ve İsrail'in çatışmalarında, Hamas'ı itici gücün İran olduğunu iddia ederek, ''Hamas'ı bu işin içine İran soktu. İran ne yaptı? Dünyanın petrol ve doğalgaz yataklarının Amerika'ya ve Yahudi'ye gitmesine sebep oldu. Bilerek, bilmeyerek değil. Siz İran'ı anlayamazsınız. Acayip bir şey. Onun için zahirde Çin ve Rusya ile gözüküyor. Hamas bu imkanları nereden buldu? İran ajanları bilfiil yoktu. Gaz veren kim? İki türlü gaz lazım. Benzin lazım, motorla gidiyor. Bu gazı veren kim? Türkiye verebilir mi? Söz konusu değil. Suriye'nin verecek gücü var mı? Irak'ın, Lübnan'ın? Bu yolu, bu yöntemi kim öğretti? Bu neye sebep oluyor? Bütün Gazze'nin boşalmasına. Tüm gazın, petrolün Müslümanların, tüm ümmetin... Çok büyük rezervmiş ha, bütün Akdeniz'deki... Mavi vatan, sorunlar... Hepsi birbirine paralel. Türkiye ne yapsın? Amerika geldi gemileriyle. Onun için Allah şerlerinden muhafaza eylesin. Çok büyük bir beladayız. ABD saldırılarda ‘İran’ın yaptığına dair bir veri yok’ diyor. Peki bizim bildiğimz Ehli Sünnet kadın soyup doğrar mı? biz bunları nerede gördük Haşdi Şabi’nin Suriye’de Ehli Sünnet Müslümanın kadınına yaptığında gördük. Müslümanın kadınına bunu yapan Yahudinin kadınını da bunu yapar. Hamas da Ehli Sünnet se Hamas bunu yapamaz. O zaman başka bir iş var değil mi?'' ifadelerini kullandı.

''HAMAS EHL-İ SÜNNET DEĞİLDİR, DEMEDİM''

Cübbeli Ahmet’e bu ifadelerinden dolayı kendi takipçilerinden bile çok sayıda tepki mesajı yağdı. Cübbeli gelen tepkilerin ardından, ''Hamas ehli sünnet değildir demedim. Ehli sünnet ise bunu yapamaz dedim. Hamas ehli sünnet, peki bu kadın öldürme meselelerini kim yaptı? Araya sızan İran ajanlarının yapmış olacağını söyledim.'' cevabı geldi.