Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin 100'üncü yıl kutlamaları için vatandaşları her yeri bayraklarla donatmaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında "Yer gök bayrak olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşlara tarihi bir çağrıda bulundu. Erdoğan, 81 ildeki ve yurt dışında yaşayan vatandaşları evlerini, dükkanlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süslemeye davet etti. Erdoğan, her yeri bayraklarla donatma çağrısında bulunarak "Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum" dedi. 

Yeniden Refah Partisi'nden 'İsrail ile ticari ilişkiler' açıklaması Yeniden Refah Partisi'nden 'İsrail ile ticari ilişkiler' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şunları kaydetti:

"Cennet vatanımızın 81 vilayetindeki tüm kardeşlerimi, yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı evlerini, dükkânlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum. Yer gök bayrak olsun!"