Şevki Yılmaz, İsmail Heniyye'ye taziye ziyaretinde bulundu Şevki Yılmaz, İsmail Heniyye'ye taziye ziyaretinde bulundu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan ve Fatih Belediye Başkan Adayı Gökay Atilla Bostan, Fatih'te kamuoyuyla bir araya geldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, burada yaptığı konuşmasını "Ramazan ayına girerken Atlantik sisteminin partilerinin Genel Başkanlarını tövbe etmeye çağırıyorum." notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Perinçek'in programdaki açıklamalarında öne çıkan satır başları:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Yarın kutsal Ramazan Ayımız başlıyor. Ramazan Ayı, yeme içme ayı değil. Ramazan insanların nefsini dizginleme, paylaşma, hizmet ayıdır. Fakat görüyorsunuz, siyasette bir yarış var. Bu yarış, yalanda yarış. Ama inandırıcılıkta nal topluyorlar. Vaatlere baktığımızda hiçbir şekilde bir kaynak gösterilmiyor. Milyarlar, trilyonlar havada uçuşuyor fakat kaynak yok. İşte Vatan Partisi'nin farkı burada. Vatan Partisi, Türkiye'ye yapacağı yatırımların kaynağını gösteriyor. Yurtdışı bankalarında milyarca dolar para yatıyor. Fakat bunu Türkiye'ye getirecek bir irade yok. Türkiye bankalarının kasalarında 300 milyar dolarlık altın var. Banka kasalarında 300 milyar dolarlık altın yatıyor. Peki bu altından ekonominin neresinde? Yani Türkiye'nin tasarruf ettiği değerler yatırıma dönüştürüleceği yerde, banka kasalarına kilitlenmiş. Vatan Partisi devletin gücü ve halkın desteğiyle banka kasalarındaki altınları yatırıma yönlendirecek. İstihdam yapacağız, üreteceğiz, istihdam yaratacağız. Bankaları faiz gelirlerine getireceğimiz vergileri de düşündüğümüzde Türkiye ekonomisi şahlanır. İşte Türkiye'de iş böyle yaratılır. Çalışmak dışında ekonomik bir çözüm yoktur. Türkiye'yi idare edecek, namuslu, 7 ateşten geçmiş kadrolarımızı Türkiye'nin hizmetine sunuyoruz"