Korona sürecinde tüm dünyayı algı operasyonlarıyla yöneten DSÖ, Amerika'da sürecin payandası Fauci'nin hesap verdiği şu günlerde yeni virüsün Meksika'da görüldüğü yalanını duyurarak, H5N2 kuş gribi vakasından ilk insan ölümünün yaşandığını açıkladı.
PCR testleri, MRNA aşıları, maske üretimiyle köşeyi dönen küreselciler, küresel oyunun ikinci aşamasını DSÖ'nün bu açıklamasıylamı başlatıyor?
Biontech aşılarının üreticilerinin Almanya'yı terkedip İngiltere'ye sığındığı ve aleyhlerine açılan davalardan başlarını kaldıramadığı bu günlerde yeni bir salgın ve virüs yalanı şu soruyu akla getiriyor.
Bu virüsüde ilkinde olduğu gibi laboratuvarda mı ürettiler?

İşte medyaya düşen haber:

23 Mayıs 2024'te, Meksika Uluslararası Sağlık Tüzüğü (UST) Ulusal Odak Noktası (NFP), Meksika Eyaleti'nde ikamet eden bir kişide kuş gribi A(H5N2) virüsü ile doğrulanmış ölümcül bir insan enfeksiyonu vakasını bildirmişti. Şahıs, Mexico City'de hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

Peygamber Efendimiz'e küfreden 'alçak' gözaltına alındı Peygamber Efendimiz'e küfreden 'alçak' gözaltına alındı

Bu virüs, dünya çapında bildirilen influenza A(H5N2) virüsü ile laboratuvar tarafından doğrulanan ilk insan enfeksiyonu vakası ve Meksika'da bildirilen ilk kuş H5 virüsü enfeksiyonu.

KÜMES HAYVANLARINDAN KAYNAKLANIYOR
Meksika'daki kümes hayvanlarında A(H5N2) virüslerinin görüldüğü rapor edildi.