Düzce Uluslararası Kardeşlik Hareketi Derneği'nin organize ettiği “Düzce Kardeşlik Buluşmaları” kapsamında bu hafta Halil Konakçı, 'Kardeşlik' konulu sohbetin onur konuğu oldu.

Programla ilgili açıklamalarda bulunan UKHADER Başkanı Abdülkerim Kaval, ''Düzce Uluslararasi Kardeşlik Hareketi Derneği olarak suya atılan taşın oluşturduğu halkalar misali Düzcemizde kardeşliğimizi yaşatmak ve gençlerimize gelecek nesillerimize örnek olabilmek amacıyla 5 yıl önce kurulan derneğimiz her ay dernek merkezindeki programlarına devam etmektedir. Bu program ve sohbetlerin yanında ülkemizde alanında örnek olmuş şahsiyetleri de “Düzce Buluşmaları“ programı kapsamında ağırlamaya devam ediyoruz.'' açıklamasında bulundu.

düzce buluşmaları halil konakçı

Programa Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli , Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin , AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, Kızılay Şube Başkanı Av. Halil Aydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Tacettin Kaval , Ensar Vakfı Başkanı Ahmet Özdemir , UKHADER istişare kurulundan hocalar, hanım komisyonu üyeleri ve dernek üyeleri katılım sağladı.