Üsküdar İskelesi'nde sokak röportajı veren yaşlı bir kadının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti seçmeni ölsün diye beddua etmesi izleyenlerin kanını dondurdu.

CHP seçmeni olduğu belirtilen yaşlı kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nefretiyle sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada sıkça paylaşılan ve "Kanal Dünya" isimli Youtube kanalına konuşan kadın, görüntülerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a adeta kin kusuyor.

"Allah Tayyip'in soyunu sopunu neslini yok etsin"

Söz konusu yaşlı kadın, ''Allah AK Parti hükümetinin, Tayyip'in soyunu sopunu neslini yok etsin. Ona oy verenlerde 15 Temmuz’da ölen askerlerin kanında boğulsun. Ona oy verenler aynı depremzedelerden beter ölüme terk edilsin. Sinirlerim çok bozuk. Allah onun suratından zaten nurunu almış, aynı zebani gibi şeytan gibi surat vermiş. Bu kadar diyorum. O kadar doluyum ki, hangi birine konuşacak kelime bulamıyorum. O Tayyip kendi torunlarına gözü gibi bakıyor ya, o torunlarını parça parça Allah mezara koydurmayı nasip etsin.'' ifadelerini kullandı.

'BU ZİHNİYETE ASLE GEÇİT VERMEMELİYİZ'

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, nefret dolu söylemlere çok sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Selçuk Bayraktar, ''Torunlarını parça parça mezara koysun dedirtecek nefret, neyin nefretidir? Ülkemizi mezhepsel farklılıklar, etnik köken üzerinden parçalamaya, toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz.'' ifadelerini kullandı.

GÖZALTINA ALINDI

Başkan Erdoğan'a nefret dolu sözler sarf eden kadın, başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı