7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı... Konferans Ligi maçları nedeniyle erteleme isteyen fakat TFF tarafından kabul edilmeyen bu teklif sonrası Fenerbahçe kulübü flaş bir hamle yapabilir...

FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇINA AS KADROYLA ÇIKMAYABİLİR
TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe yönetimi, Süper Kupa finali için sadece iki şıkkı tartışıyor. Ve bu şıklar arasında şimdilik A takımla Urfa’ya gitme şıkkı yok.

Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu

NE OLMUŞTU?
Fenerbahçe Kulübü, 11 Nisan'da Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla yapacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final maçı nedeniyle Süper Kupa'nın ertelenmesi için TFF'ye başvuruda bulunmuştu.

NEDEN İPTAL EDİLMEDİ?
7 Nisan iki kulübün onayıyla tespit edilmiş bir tarihti. Ancak buna rağmen Fenerbahçe’nin başvurusu üzerine TFF Yönetim Kurulu yeniden değerlendirme yaptı. Yoğun takvim içinde Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları da göz önünde bulundurularak alternatif bir tarih bulunamadı. Bu arada usul gereği kupanın diğer talibi Galatasaray'ın’ da görüşü alındı. Galatasaray net olarak 7 Nisan tarihi dışında bir tarihi tercih etmediğini yazılı olarak bildirdi. Doğal olarak taraflardan birinin tarih değişikliği istemiyor olması da belirleyici oldu. Ancak kararda asıl etken çok yoğun programda alternatif tarih olmaması oldu.