FETÖ elebaşı Gülen'in kardeşi Seyfullah Gülen'in damadı ve örgütün TSK, emniyet ve yargıdaki üyelerinden oluşan "Hususiler" grubunun yöneticisi olduğu ortaya çıkan Türkyolu'nun Gülen'i darp ettiği iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Geçen hafta yeğen Ebuseleme'nin Gülen hakkındaki kayıp iddiaları örgüt elebaşının öldüğü şüphelerini de beraberinde getirirken dün sosyal medyada paylaşılan iki fotoğraf dikkat çekti.

Örgütün faaliyetlerini uzun zamandır yakından takip eden ve örgüt içinden sızan bilgileri ilk elden edinen isimlerden biri olarak tanınan Avukat Burak Bekiroğlu, FETÖ'deki iç kavgaların patlak verdiği tarihten bu yana ismi öne çıkan FETÖcülere dikkat çekerken, sosyal medyaya düşen fotoğraflar hakkında değerlendirmede bulundu.

MUSTAFA ÖZCAN VE CEVDET TÜRKYOLU FETULAH'I HIRPALAMIŞ

Sosyal medya hesabından FETÖ ilgili son gelişmelere dair peş peşe paylaşımlarda bulunan Bekiroğlu'nun paylaşımları şöyle:

Biraz önce teyit geldi. Cevdet net olarak Mustafa Özcan'la birlikte Fetulah Gülen'i hırpalamış. Geçen hafta olay Güleni dövmeye kadar varmış. Gülen'i istenilen video çekimi için konuşturamamışlar. Birde çok huysuzlanıyormuş. Hırpalanmasının sebepleri bunlar olabilir. Mustafa Özcan ve Cevdet Türkyolu'nun istediklerini yaptıramaması.

Gülen'nin sol göz altında maruz kaldığı saldırıdan dolayı iz olmuş. İz'in geçmesi için geçen haftadan beri buz kompleksi yaparak ilaç sürüyorlarmış. Gülen'in bilinci tam olarak yerinde olmasada bazı şeyleri hissediyormuş. Dövülmesinden sebep yaşamış olduğu tramvaydan dolayı Cevdetlerin yüzüne bakmıyormuş. Anlayacağınız resimlerdeki küskün bakışın nedeni yaşamış olduğu kötü muamele.

Diğer yandan, nedenini öğrenemedim ama sabah Cevdet bir kere daha Gülen'i hırpalamış. Görünen o ki Cevdet'in ve Mustafa'nın gözü iyice dönmüş. Bu Mustafa zaten çok gaddar biriymiş. Neyse başka şeylerde var ama buraya yazmak doğru değil.

AVUKAT BEKİROĞLU: GÜLEN'İ KAÇIRIRKEN DÖVMÜŞ

"Geçen hafta 1. Resimi yayınladılar. Dün 2. Resimi yayınladılar. Her iki resimde kıyafetler aynı. Aynı gün çekilmiş belli. Farklı günde çekilmiş gibi servis ediyorlar. Her iki resim sağ profilden. Muhtemelen bunu kaçırırken gaddar Mustafa Özcan vasiyeti imzalatmak için dövmüş olabilir sol gözü morarmış olabilir. Zaten Cevdet gençlik yıllarından beri Mustafa'dan korkar o izlemiştir olayı. Terörist elebaşı resimlerde mumya gibi dudakları birbirine yapışık. Objektife bakamıyor. Bunu bildiğin bir oraya bir buraya taşımış aynı gün resimleri çekmişler."

SUİKASTÇİ CEVDET

Cevdet Türkyolu şeker hastası olan elebaşı Gülen'in bilinç kaybına uğraması için şeker komasına girmesini sağlıyor, Bu amaçla Gülen'e devamlı suretle düzenli olarak bol şeker veriyor. Örgütün yayınladığı resimde lokum ve çikolatayı saklamayı unutmuş Cevdet.

Aynı Cevdet Kasım 2021 de yine Gülen'i zehirlemişti.

Talimatlar Mustafa Özcan'dan.

Kurtulmuş'tan 'Netanyahu' tepkisi: Savaş suçlularının yeri Meclis değil sanık sandalyesi Kurtulmuş'tan 'Netanyahu' tepkisi: Savaş suçlularının yeri Meclis değil sanık sandalyesi

NOT:

Diyabetik koma, bilinç kaybına neden olan hayatı tehdit eden bir diyabet komplikasyonudur. Şeker hastalığınız varsa, tehlikeli derecede yüksek kan şekeri (hiperglisemi) veya tehlikeli derecede düşük kan şekeri (hipoglisemi) diyabetik komaya neden olabilir.

DAMA

Cevdet Türkyolu, Fetulah Gülen'in devamlı sağ tarafından ve bir hafta önce aynı gün içinde çektiği resimleri hem geçen hafta hem bu hafta sanki farklı günlerde çekmiş gibi yayınlamıştı. Resimlerin devamlı sağ profilden çekilmiş olması dikkatimi çekmişti. Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan'ın, bilinci kapalı kalması için devamlı şeker komasına soktukları Gülen'i dövmüş olabileceğinden ve bu nedenle sol gözü morardığı için objektiflerden sol tarafını saklamış olabileceklerini söylemiştim. Tam da düşündüğüm gibi çıktı. Cevdet Türkyolu, bilincini yitiren Gülen'i kontrol edemediğinden dövmüş. Hatta bu sabah tekrar dövdüğü ve yanındakilerin Cevdet tozuttu devamlı dövüyor kurtarın HE' diye sağa sola haber yolladığı konuşuluyor.