Siyonist terörün Orta Çağ'ı andıran bir kuşatmayla abluka altına aldığı Gazze'de, insani ihtiyaçların girişi Siyonistlerce yasaklanmış durumda. Gazze'de su, gıda gibi temel ihtiyaçlara ulaşılmazken, işgal güçlerinin yakıt girişine izin vermemesi sonrası birçok hastane ünitesi atıl duruma düştü.

Hastanelere ve okullara baskınlar, bombardımanlar düzenleyen Siyonist terör, telekomünikasyonu sağlayan yapıları da hedef alarak işlediği suçların dünya kamuoyuna yansımasını engellemeye çalıştı.

Dünyaca ünlü üniversiteden İsrail adımı: Tüm iş birliklerini durdurdular Dünyaca ünlü üniversiteden İsrail adımı: Tüm iş birliklerini durdurdular

Gazze halkı ise Siyonizm'in tüm zülümlerine karşı vatanlarını terk etmeyeceklerini defalarca bildirdi.

Siyonist rejimin saldırıları sırasında evi yıkılan ve yakınları şehit olan bir kişi, Gazze'deki soykırıma sessiz kalan kurumları ve katliamı körükleyen güçleri 'tebrik ederek' eleştirmiş ve "Burayı asla terk etmeyeceğim!" demişti.

Gazze'den gelen fotoğraflarda ise Siyonist zulmün saldırıları altında yaşamlarına devam eden kadın ve çocukların dirayetli görüntüsü dikkat çekti.

Çocukların ve kadınların gülerek poz verdiği kareler, sosyal medya kullanıcları tarafından "İşgalci İsrail'e meydan okuyan bir gülümseme", "Biz buradayız, gitmeyeceğiz' diyorlar" şeklinde yorumlar aldı.