31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ne doğru gidilirken siyasi partilerde de değişiklikler ve istifalar yaşanmaya devam ediyor. Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Mertcan Kaplan ve beraberinde 49 kişilik yönetimin tamamı, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

GELECEK PARTİSİ'NDEN AK PARTİ'YE GEÇTİLER
Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gelecek Partisi'nden istifa eden 50 üye için AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in katılımıyla rozet takma töreni düzenlendi.

'MÜCADELEMİZE GÜÇ KATTINIZ'
AK Parti'ye yeni katılanlara teşekkür eden Kabaktepe, "İstanbul'umuzun geleceği için, Türkiye'mizin geleceği için omuz omuza mücadelemize güç kattınız, enerji kattınız. Hele seçim atmosferinde Bağcılar'ın yüzde 70 rekoruna büyük bir destek olacaksınız. Sizi hem tebrik ediyor hem de durmak yok yola devam diyoruz." ifadelerini kullandı.

İyi Parti kurultay için gün sayıyor: Akşener dönemi kapanıyor İyi Parti kurultay için gün sayıyor: Akşener dönemi kapanıyor

'YÜK OLMAYA DEĞİL YÜK ALMAYA GELDİK'
Yeni katılan üyelere "Hoş geldiniz." diyen Özdemir ise şunları kaydetti:

"Gençlik kollarımızın bir sloganı var; 'Bağcılar bir oldu, gümbür gümbür geliyor.' Bir olduk, beraber olduk, elhamdülillah gümbür gümbür geliyoruz. Yük olmaya değil yük almaya geldik. İstanbul'un yükünü de hafifletme adına büyük bir mücadelenin ortağı olacağız. Bağcılar'da rekor, İstanbul'da Murat Kurum diyoruz."