Türkiye'de ve dünyada eşcinsellik propagandasının arttığı bir dönemde konserlerinde LGBT bayrağı açıp, destek açıklamalarında bulunan şarkıcı Gülşen kısa bir süre sonra da imam-hatiplilere yönelik hakarette bulunup 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yaşananların ardından İngiltere yerleşen Gülşen, tekrar Türkiye'ye dönme kararı almıştı.

'TÜRK HALKINI TEMSİL ETMİYOR! KLİPTE MARŞ VE BAYRAK DIŞINDA HİÇ BİR MİLLİ ÖĞE YOK!'

Mustafa Öztürk yazdı: Amerikan üniversitelerinde Gazze ateşi ve Edward Said Mustafa Öztürk yazdı: Amerikan üniversitelerinde Gazze ateşi ve Edward Said

Şarkıcı Gülşen son olarak katıldığı bir programda İstiklal Marşı'nı üstünde 'güneş'i temsil eden bir kıyafetle okudu. Daha çok Roma-Yunan pagan inanışına ait sembollerle marşımızı okuyan şarkıcının, Türk halkını simgeleyen detaylardan kaçınması tartışmaya neden oldu.

''GÜNEŞİN DOĞUŞU YANİ ROMA'NIN DOĞUŞU...''

Sosyal medyada yapılan eleştirilerde, ''Roma Güneş Tanrısı Apollon sahneye çıktı. Bu monarşinin savaşı başlattığının ilanı olmalı. Arkada Venedik orkestrası Vivaldi... Güneşin doğuşu yani Roma'nın doğuşuna hazırlanın mesajı, Pembe saç cinsiyetsizliği, sarı Anadolu güneş tanrısı Apollu'yu, Mason önlüğü Roma'ya hizmeti. Duvar işlemeleri, duvar işçisi masonları 6 duman 666'yı dahası boyumuzu aşar sembolize ediyor...'' ifadeleri kullanıldı.