Suudi Arabistan'da düzenlenen ve  732.000 kız-erkek karışık gencin dört gün gece gündüz dans edip, serbestçe cinsel ilişkiye girebilecekleri özel 'VIP odaları' tahsis edilen ayrıca alkol ve uyuşturucu madde kullanıldığı da paylaşılan bir müzik festivali düzenlendi.

Festivalde Avrupalı yıldızlar ön plana geçti. Çılgın partilerin aranan ismi süperstar Fransız DJ David Guetta, Suud gençliğin dört günlüğüne ilahı oldu. Katılım için yaş limiti 16 olarak belirlendi. Hac farizasına Covid-19 nedeniyle izin vermeyen Suud rejiminin, 732 bin katılımcılı bir festivale nasıl izin verdiği de tartışma konusu oldu.

Festival 3

TAM 732 BİN KİŞİ

İngiliz istihbaratına yakınlığıyla bilinen, amcalarına işkence yapmasıyla, muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı kıyma haline getirerek öldürmesiyle ünlü Suudi Arabistan'ın mutlak hakimi veliaht Prens Salman'ın Arap yarımadasından İslamiyetin adım adım silinmesi yönünde politikaları doğrultusunda 16 Aralık 2021'de Suudi başkenti Riyad'ın eteklerindeki çöl tarafında bulunan Banban'da yapılan seks/müzik festivali, adı iblis anlamına gelen beast kelimesini içeren MDL-Beast firması tarafından düzenlendi.

Anlamı ses fırtınası olan MDL-Beast Soundstorm festivalinde en önemli ayrıntı, 'eğlence' esnasında tanışan kadın ve erkeklerin serbest cinsel ilişkiye girebilecekleri kapalı 'VİP odaları' tahsis edilmesi. Ateizm ve deizmin yaygınlaştığı ülkede 732 bin zengin çocuğunun bunları normal olarak kabullenmesi, önümüzdeki yılların İslamsızlaşma dönemi olacağına işaret ediyor. Dönüşüm içindeki ülkeye uyuşturucu Kuzey Kıbrıs ve Lübnan üzerinden girerken, homoseksüellik de yeni sosyal sorunlar arasında. Afrika, Güney Asya ve Güneydoğu Asyalı hizmetçilere Müslüman bile olsalar tecavüzün doğal görüldüğü ve şikayet edenlerin bazen idam edildiği krallığın rejimi, bir yandan da Yemen'de açlık ve yokluk içindeki halkı 6 yıldır havadan bombardımanla bir soykırıma neden oluyor.'

Festival 5

PRENS SELMAN'IN PARTİLERİ DEVAM EDECEK

Dört günlük etkinliğin Pazartesi bittiği MDL-Beast Soundstorm'a Suud elit kesimin neredeyse bütün gençlik kesimi katıldı. Suudi Eğlence İdaresi başkanı Türki bin-Abdülmuhsin el-Şeyh, dört gün boyunca süren eğlencenin gençliği mutlu ettiğini belirterek festivalin 2019'da ilk yapıldığı ama bu yıl yeni ve dev bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Suudi Arabistan'ın fiili hükümdarı Veliaht Prens MBS (Muhammed güzel ismini bu şahısta kullanmamak için pek çok kişi bin Salman'ın adını kısaltma MBS olarak kullanmakta) 2017'de İngiltere destekli bir darbede amcalarını tasfiye edip, Suudi ailesini devre dışı bırakıp tek hakim haline gelmişti. Bundan sonra petrol zengini ülkede ardı ardına 'reformlar' yağmaya başladı.

Prens Selman, bu etkinlik sayesinde bir yandan Batıya Suudi Arabistan'ın yakında dönüşüm geçireceği ve buraya yatırım yapmaları mesajını verirken, bir yandan ülke içindeki Vahabi ruhban sınıfa seslerini çıkarmamaları, Z kuşağının tamamen karşılarında olduğu mesajını vermekte.

Festival 7

Festival 6

Festival 1

uyananinsan.com