Türk siyaset tarihinin gördüğü en sıra dışı olaylardan olan "Akşener'in masadan kalkması" sürecine ilişkin çarpıcı bir itiraf geldi. Meral Akşener'in iki numarası olarak bilinen Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu masadan kalkma sürecinin diğer genel başkanların bilgisi dahilinde millete oynanan bir tiyatro olduğunu söyledi.

Dervişoğlu'nun bu itirafı Meral Akşener masadan "Samimi ve dobra bir insan olduğum için kalktım" sözlerini ve bugün kerhen desteklemek zorunda kaldığı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da "Meral Hanım merttir. Ülkücü damarı tuttu" sözlerini de yalanladı ve bunların da bir tiyatro olduğunu ortaya koydu.

CANLI YAYINDA GENEL BAŞKANLARINI TİYATRO OYNADIĞINI İTİRAF ETTİ
Dervişoğlu Akşener'in masadan kalktığı ve CHP'liler tarafından tonlarca küfür yediği sürecin Akşener'in kurguladığı ve bütün masanın oynadığı bir tiyatro olduğunu söyledi. Dervişoğlu "Masadan bilerek kalktık. Bütün bu olup bitenler kurgulanmış, planlanmış bir stratejiydi. Bu plan da müştereken oluşturuldu diyebilirim. Genel başkanlar biliyordu. 2 Belediye Başkanının Başkan Yardımcısı olacağı biliniyordu. Kazanamayacak aday diye takdim edilen sayın Kılıçdaroğlu'nu kazanacak aday haline getirmek için bir hamle gerekiyordu. İktidara karşı strateji uyguladık." dedi.

Meral Akşener'in masadan kalkış süreci Müsavat Dervişoğlu'nun FOX TV canlı yayınındaki itiraflarıyla birlikte değerlendirildiğinde çok farklı bir anlam kazandı.