Eskişehir-Mihalıççık kara yolunda seyreden Mustafa Yücel (40) idaresindeki pikap, Karageyikli Mahallesi mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine park halinde bulunan ekskavatöre çarptı.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede sürücü Mustafa Y. ve kızı Nisa Y.'in (8) hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşi Firdevs Y. (49) ve diğer kızı Sena Y. (8) ise Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Baba ve kızının cenazeleri olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

FINDIK: KANSER TEDAVİSİNDE ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık hayatını kaybeden Mustafa Yücel hakkında, ''Kanser tedavisinde önemli gelişmeler kaydettiğini defalarca dile getiren, 18 Kasım’da önemli açıklamalarda bulunacağını söyleyen Mustafa Yücel Mihalıççık- Eskişehir yolunda hayatını kaybetti.'' açıklamasında bulundu.

PANDEMİ DÖNEMİNDE AŞI DAYATMACILARINCA HEDEF ALINMIŞTI

Yücel, aşı dayatmasına, DSÖ'nün politikalarına ve bu politaklarla uyum içerisinde olan Bilim Kuruluna karşı yürüttüğü aktif mücadeleyle dikkat çekmişti. Aşının yan etkileri konusunda vatandaşları uyaran hekim, birçok kez aşı taraftarı lobi tarafından hedef gösterilmiş ve itibar suikastına uğramış, kendisi kamuoyuna "sahte doktor" olarak sunulmuştu.

Masonik, Siyonist bir yapının hekimler aracılığıyla Türkiye'nin sağlık politikalarına yön veremye çalıştığını belirten Yücel, bu yapının -Rotary ve Lions doktorlarının- Türkiye için bir beka sorunu olduğunu öne sürmüştü.

18 KASIM'DA KANSER ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ AÇIKLAYACAKTI

Türkiye'deki kemoterapi yanlısı kanser tedavisi prosedürüne karşıtlığıyla bilinen Mustafa Yücel, 18 Kasım'da uzun süredir yürüttüğü kanser çalışmalarıyla ilgili önemli bir gelişmeyi açıklayacağını duyurmuştu.

TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

1.4 milyon turist Türkiye'ye sağlık için geldi! Milyarlarca dolar gelir... 1.4 milyon turist Türkiye'ye sağlık için geldi! Milyarlarca dolar gelir...

Yücel, kanser ve kanserin tedavisiyle ilgili paylaşımları nedeniyle tehdit edildiğini de belirtmişti.

KAZA MI, SUİKAST MI?

Yücel'in çalışmaları ve beyanları göz önünde bulundurulduğunda akıllara "bu olay bir kaza mı, yoksa profesyonelce hazırlanmış bir suikast mı" soruları akıllara geldi.