Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Çamlıdere-Kızılcahamam kavşakları 1-3. kilometrelerinde, Buğralar Köprüsü'ndeki genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Ulucak-Karasuluk kavşakları (Belkahve Tüneli) 2-4. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışması sebebiyle İzmir ve İstanbul yönlerinde sol orta şeritler trafiğe kapatıldı.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-3. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

İstanbul-Kocaeli Devlet yolunun 52-58. kilometrelerinde 22.00-06.00 saatlerinde yürütülecek üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sürücüler yan yola yönlendirilecek.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi Lapseki-Çanakkale Otoyolu kavşaklarındaki bakım ve onarım çalışması sebebiyle Çanakkale ve Malkara yönlerinde sol şeritler trafiğe kapatıldı.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 14-20. kilometreleri ile Fethiye-Seydikemer-Korkuteli yolunun 0-4. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Siverek-Adıyaman yolunun 6, Akçadağ-Darende yolunun 40-43. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 31-32. kilometrelerinde Osmaniye ve Çamdere köprülerindeki (Kemalpaşa ilçe geçişi) derz onarım çalışması dolayısıyla saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek.