ABD'nin Georgia eyaletinin Atlanta kentinde yaşayan LGBT'li bir çiftin evlat edindikleri iki erkek çocuğa yıllarca cinsel istismarda bulunduğu ve çocukları fuhuş çetelerine sattıkları ortaya çıktı. LGBT'li çift 7 Ağustos 2022’de yakalanmıştı. Ancak olayın korkunç detayları yapılan soruşturma ile yeni ortaya çıktı.

FUHUŞ ÇETELERİNE SATMIŞLAR

Aile içinde cinsel istismarın uzun yıllar devam ettiği öğrenildi.

LGBT'li çift 33 yaşındaki William Dale Zulock Jr. ve 35 yaşındaki Zachary Jacoby Zulock, ilkokul çağındaki çocuklarına tecavüz ettikleri ve onları fuhuş çetelerine sattıkları gerekçesiyle geçen yaz tutuklandı.

KORKUÇ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Çiftin 9 ve 11 yaşındaki iki çocuğu özel bir Hıristiyan evlat edinme kurumundan evlat edindiği öğrenildi. William Dale Zulock ve Zachary Jcoby Zulock’un 2019 yılından 2021 yılına kadar çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu ve 2021’ın sonlarına doğru istismarın şiddetinin arttığı raporlandı.

Çiftin ayrıca cinsel istismarı kayıt altına aldığı ve bunları da  fuhuş örgütleriyle paylaştığı ortaya çıktı.

Tutuklanan çocuk istismarcılarının önceki yıllarda sık sık LGBT örgütlerinin düzenlediği yürüyüşlere katıldıkları ve LGBT aktivistleri oldukları öğrenildi.

İddialara göre tutuklamanın ardından Zulock’ların ev, araç ve varlıklarına el konuldu.

Zachary Zulock’un Ağustos 2020'de "#pizza bekleniyor" başlığıyla şüpheli bir fotoğraf yayınladığı ortaya çıkmıştı. Raporlara göre, çocuk avcılarının çocuk pornografisi kodu olarak "peynirli pizza" yazdığını ve pizza emojilerinin çocukların cinsel istismarı görüntülerini bulmak, satmak ve ticaretini yapmak için kullanıldığı söyleniyor.