Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Pendikspor, RAMS Park'ta karşılaştı. Sarı kırmızılılar karşılaşmadan 4-1'lik net bir galibiyet alarak haftayı lider tamamlamayı garantiledi. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 35. dakikada Icardi, 40. dakikada Abdülkerim, 76. dakikada Mertens ve uzatma dakikalarında penaltıdan Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Pendik'in tek golü 85. dakikada Alpaslan Öztürk'ten geldi.

Galatasaray bu sonuçla puanını 90'a çıkarttı. Pendikspor ise düşme hattında 30 puanda kaldı.

GALATASARAY REKORU TEKRARLADI
Galatasaray, Pendikspor mağlup etri ve Süper Lig tarihinde kendisine ait üst üste kazanma rekorunu tekrarladı. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ligde çıktığı son 13 maçını kazanmıştı. Galatasaray, bu maçı da kazanarak seriyi 14 maça çıkarttı. Galatasaray, geçen sezon Süper Lig'in 12 ve 25. haftalarında üst üste 14 maç kazanarak, Beşiktaş'a ait olan rekoru kırmıştı.

SÜPER LİG'DE 20 MAÇTIR YENİLMİYOR
Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 21 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor müsabakasında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 21 lig maçında 18 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Futbol: Haftanın programı Futbol: Haftanın programı

EVİNDE BU SEZON 16'DA 16 YAPTI
Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı tüm maçları kazandı. RAMS Park'ta oynadığı 17 Süper Lig karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.