Bir kız çocuğunun ölümüne sebep olmuştu! İBB çukuruna adli soruşturma! Bir kız çocuğunun ölümüne sebep olmuştu! İBB çukuruna adli soruşturma!

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gazeteci Uğur Dündar arasında başlayan "makosen" tartışmasına Kemal Kılıçdaroğlu muhalifi CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı. 

Özcan da Kılıçdaroğlu'nu X hesabından yaptığı açıklamayla hedef aldı ve şunları yazdı: 

“Birileri oturduğu emekli koltuğundan “Yeni yönetimi” tebrik edeceğine, makosen giymekten bahsediyor. Bence sen evine git, ev terliklerini ve hırkanı giy otur oturduğun yerde…” Anadolunun Emeklisi”
NE OLMUŞTU?
Uğur Dündar, 31 Mart seçimlerinden sonra kaleme aldığı köşe yazısında Kılıçdaroğlu'nu, "Son yerel seçim sonuçları gösterdi ki; Kılıçdaroğlu, kendisi yerine Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan birini aday gösterseymiş, o seçim kolayca kazanılacakmış!.." sözleriyle hedef almıştı. 

Kemal Kılıçdaroğlu ise dün uzunca bir yazı yazarak Dündar'ı eleştirmişti. Eski CHP Genel Başkanı'nın paylaşımında, "Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim ve bedeli ne olursa olsun bu uğurda mücadelemi veririm." ifadelerini kullanmıştı. 

Uğur Dündar da buna cevaben tekrar bir yazı kaleme alarak, "Bakın Sayın Özgür Özel, Sayın Ekrem İmamoğlu, Sayın Mansur Yavaş ile diğer başarılı başkanlar zafer kazanıp tarih yazdılar. Siz ise "Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettiren makosenli genel başkan" olarak tarih oldunuz!.." demişti.