Stefan Kuntz sonrası A Milli Takım'dan Vincenzo Montella dönemi başladı. İtalyan teknik adam için geçtiğimiz günlerde imza töreni düzenlendi ve 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Montella imza töreninde milli takımın oyun sistemini değiştireceğini ifade etti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise Montella'nın teknik ekibinde 2 Türk yardımcı antrenör olacağını bildirdi.

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın ekibine iki Türk antrenörün katılacağı daha önce açıklanmıştı. Bu isimlerin de Milli Takım kariyeri olan, önemli futbol adamları olacağı belirtilmişti.

"2 TÜRK YARDIMCI ADAYIMIZ VAR"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Teknik ekipte Türk yardımcı hocalar olacak. 2 adayımız var. Daha görüşmeler gerçekleşmedi. Gerçekleştikten sonra oturup hocamızla beraber karar vereceğiz. Gelecek hafta konuyla ilgili açıklamayı yapacağız." açıklamasını yapmıştı.

Real Madrid Mbappe transferinin sunumunu planlamaya başladı Real Madrid Mbappe transferinin sunumunu planlamaya başladı

2 TÜRK HOCA BELLİ OLDU

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Burak Yılmaz ve Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile bu konuda bir görüşme gerçekleştirildi.

İki hocanın da milli göreve sıcak baktığı ve yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Nuri Şahin'in, aynı zamanda Antalya'daki görevine de devam edebileceği bildirildi.