Müge Anlı, bugünkü canlı yayında sapık Sinan Sardoğan ile ilgili yaşanan yeni gelişmeleri paylaştı. Arife Gökçe'nin kaybında baş şüpheli olan Sinan Sardoğan, geçtiğimiz günlerde bir başka suçtan gözaltına alındı. Müge Anlı görüntüleri yayınladı! Sinan Sardoğan, 12 yaşındaki erkek çocuğu boş eve götürüp tecavüz etti

TECAVÜZCÜSÜNÜ TELEVİZYONDA GÖRÜP İHBAR ETTİ

İddialara göre; 2018 yılında İstanbul Avcılar'da Suriye uyruklu A. A. (17) Sinan Sardoğan tarafından cinsel istismara uğradı.O dönem 12 yaşında olan A.A., televizyonda Sinan'ı görünce durumu ailesine anlattı. Aile de çocuklarıyla birlikte polisin kapısını çaldı.

SİNAN SARDOĞAN TUTUKLANDI

Olaya ilişkin şüphelinin aranmasına devam edilirken, eşkal bilgileri ile birebir uyuşması ve yaptırılan teşhis sonucunda aynı şahıs olduğunun anlaşılması üzerine Sinan Sardoğan gözaltına alındı.

SAPIK SİNAN SARDOĞAN METRİS'TE

Sinan Sardoğan 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Müge Anlı, bugünkü canlı yayında Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Müge Anlı, "Sinan şuanda Metris Kapalı T Tipi Cezaevi'nde. Yaptıklarını canlı yayında büyük bir rahatlıkla anlatmıştı. Amacı mağduru oynamaktı. İstanbul'dan çok sayıda ihbar almıştık. 2018 yılında da İstanbul Avcılar'da bir erkek çocuğu tecavüze uğruyor. Şahıs tespit edilemiyor. Çocuk bizi izleyince ailesine 'Bana bu adam tecavüz etti' diyor. Sonra Sinan ile çocuk karakolda yüzleştiriliyor. Çocuk, Sinan ile karşı karşıya gelince teşhis ediyor. Mahkemeye sevk edilen Sinan da tutuklanıyor" diye konuştu.

MÜGE ANLI KAMERA KAYITLARINI YAYINLADI

O dönemki kamera kayıtlarını da yayınlayan Müge Anlı, "12 yaşındaki çocuğu kandırıyor. Boş bir eve götürüyor ve ne yazık ki tecavüz ediyor" ifadelerini kullandı. Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın gözaltı görüntülerini de yayınladı. O görüntülerde timsah gözyaşları döken Sardoğan, "Küçük bir çocuğa cinsel saldırıda bulundunuz mu?" sorusuna "Hayır yapmadım. Yok öyle bir şey. Ben sadece çektiğim mesajlardan pişmanım" yanıtını verdi.

"SİNAN YAPAR YAPAR İNKAR EDER"

Sinan'ın daha önce saldırılarına uğrayan ve başı yarılan Yeter Hanım ise yayına telefonla bağlandı. Yeter Hanım, "Sinan yapar yapar inkar eder. Ne çileler çektim. Yerimden yurdumdan oldum. İneğimi danamı sattım. Allah onu çıkartmasın" ifadelerini kullandı.

''BİLENLER KONUŞSUN''

Arife Gökçe'nin eşi Fikri Gökçe ise Sinan'ın tutuklanmasından memnun olduklarını söyledi. Gökçe, "Savcılardan evlerin aranmasını istiyorum. Köy dışına çıkmadı bu kadın. Ben artık bu olayla ilgili insanlardan ihbar bekliyorum. Bilenler konuşsun" dedi.

SİNAN'I SUSTURAN NE?

Müge Anlı ise, "Sinan ile ilgili bazılarının elinde videolar olduğu iddia edildi. O videolar mı Sinan'ı susturuyor bilemiyorum.Bildiğim bir şey var Sinan suçlu bir adam. Onun bizim aramızda olmaması lazım. Birinin elinde kalacaktı. Suçsuz bir adam cezaevine girecekti. Ama Arife Teyze nerede o kısım çok önemli. Bu aldıysa nereye bıraktı. Bunu kullandılarsa kim kullandı" dedi.

Sinan Sardoğan ile arkadaşlık eden Kadir ise "Sinan tutuklandı. Türkiye'nin gözü aydın. 300 TL için beni cinayetle suçlamıştı" şeklinde konuştu.