Murat Kurum ile eşi Şengül ve oğlu Mehmet Kurum, oyunu kullanmak için saat 11.15'te Kağıthane İmece İlkokulu'na geldi.

Alkışlar eşliğinde karşılanan ve sevgi gösterisinde bulunulan Murat Kurum, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Bakan Güler'den İran'a 'terör örgütü PKK' tepkisi: Hoş değil! Bakan Güler'den İran'a 'terör örgütü PKK' tepkisi: Hoş değil!

1166 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren Kurum, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Kurum, eşi ve oğlu, gerekli kontroller için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

İBB Başkan adayı Kurum, daha sonra kabine geçip oyunu kullandı.

Sandık görevlilerine başarı dileyen Kurum, "Allah hayırlı, uğurlu eylesin. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun." diyerek, eşi, oğlu ve kızı Zehra ile zarfı sandığa attı.

MURAT KURUM'DAN AÇIKLAMA
Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum, "31 Mart'ta güneş doğacak. Bugün bütün İstanbullularla bu bayramı inşallah kutlayacağız. İl Başkanlığımızda süreci takip edeceğiz. Bütün sandıklarımızı ve süreci ekip arkadaşlarımızla takip edeceğiz. Halkımıza, teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, sayın cumhurbaşkanımıza, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise aziz milletimize ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

YOĞUN İLGİ

Okula oy kullanmaya gelen Murat Kurum'a ilgi oldukça yoğundu.

Okul bahçesinden oy kullanmak için sınıfa girene kadar vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektiren Kurum, aynı şekilde oy kullandıktan sonra yine kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.