Kurucu başkanlığını Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın yaptığı Kocaeli'nin etkin ve başarılı vakıflarından, hizmetleri Türkiye sınırlarını aşan, yaptığı sosyokültürel ve sportif çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken, özellikle eğitim alanındaki başarılarla adından söz ettiren kısa adı (MİKAV) olan Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı'nın teşekküllerinden Özel Nadide Eğitim Kurumları öğrencisi Bilal Güney 50 metre kurbağalama ve 100 metre kurbağalama yarışmalarında Kocaeli birincisi olarak altın madalya, 50 metre sırtüstü yarışmalarında Kocaeli üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. 4. sınıf öğrencisi Yusuf Asım Öztürk 100 metre serbest stil yarışmasında Kocaeli 4.sü, 50 metre kurbağalama yarışmasında il üçüncüsü olarak Bronz madalya kazandı.
Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yarışlara il genelinde büyük bir ilgi gösterildi.

Özel Nadide Okulları Sportif Başarılara Doymuyor!

Daha öncede sportif alanda bir çok başarılara imza atan Özel Nadide Okulları, geçtiğimiz yıllarda öğrencileri Berat Eren Kahya ile, LÖSEV tarafından Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen “World Children’s Winners Game”de yüzme kategorisinde yüzme branşında dünya şampiyonu olmuştu.
Kocaeli özelinde yapılan spor müsabakalarında başarıları olan okul, okçuluk ve badminton dallarında birincilik dercelerine sahip.

YKS tercih takvimi açıklandı YKS tercih takvimi açıklandı

Okullar arası Hentbol Yıldız Erkekler Türkiye Grup Müsabakaları elemelerinde Kocaeli ilini temsil etme hakkını kazanan da yine Özel Nadide Ortaokulu olmuştu.
Okul ayrıca başarılı özellikleriyle çeşitli sertifika ve ödüllere layık görülmüştü.